Liene Skulme beidzot komentē attiecības ar Kiviču: Viņš ir mana pasaule

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķis un bijušais raidījuma "Rampas ugunis" vadītājs Andris Kivičs nesen nāca klajā ar paziņojumu, ka šķiras pēc astoņus gadus ilgām attiecībām ar Madaru Kiviču, turklāt ir sācis jaunas attiecības un kopdzīvi ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi. Līdz šim šķiršanos un jaunās attiecības komentējis ir gan pats Kivičs, gan viņa sieva Madara, taču beidzot savu viedokli par notiekošo ir paudusi arī Liene.

Kā atklāj Liene, Ziemassvētkus viņa ar Andri pavadījusi kopā ar visiem abu sešiem bērniem - Andrim Kivičam no sievas Madaras ir divas meitas, kā arī dēls no attiecībām ar Danu Dombrovsku, savukārt Lienei no iepriekšējās laulības ar Ārenu Skulmi ir trīs meitas. Sabiedrības dāma atzīst, ka svētki aizvadīti ļoti ģimeniskā un sirsnīgā gaisotnē.

Foto: Privātais arhīvs

"Ziemassvētku vakaru aizvadījām pie maniem vecākiem, pirmos Ziemassvētkus pie Andra mammas, kur bija atbraucis arī viņa tētis. Vecāki mani uzņēma sirsnīgi, draudzīgi un viesmīlīgi, tāpat kā visus pārējos. Tā bija ļoti jauka un sirsnīga viesošanās!" stāsta Skulme.

Foto: Privātais arhīvs

Līdz šim Liene no publiskiem komentāriem par jaunajām attiecībām atturējās, taču tagad apliecina - viņa Andri no sirds mīl.

"Viņš ir mana pasaule. Es nekad nedomāju, ka spēšu kādu tā iemīlēt. Tas viss bija neplānoti un negaidīti. Kā mēs abi runājam, esam dvēseļu radinieki un labākie draugi. Es jau viņam atzinu - beidzot es viņu sagaidīju, jo visu mūžu gaidīju! Viņš ir labākais, ko varēju vēlēties, tik tiešām," jaukos vārdos par savu otro pusīti dalās Liene.

Lai gan arī Andra sieva Madara, ar kuru laulība vēl nav oficiāli šķirta, par Lieni sliktus komentārus nesniedza, sieviete lika noprast, ka bērni dalīti netiks un dzīvos pie viņas. Šādu nostāju respektē arī Liene.

"Man patiesībā ir attiecības ar Andra bērniem, ne Madaru, un viņu dēļ jādzīvo draudzīgi. Viņa vienmēr būs meiteņu mamma, un es ar to rēķinos."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Silti un gaiši ar visiem mūsu @andriskivics sešiem bērniem. ?

A post shared by Liene Skulme ? (@lieneskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liene Skulme ? (@lieneskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu