Naktī aizmukusi ar bērnu. Jaunas detaļas par Marata Bašarova sievas piekaušanu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nesen tapa zināms, ka 27. decembrī Krievijas TV raidījumu vadītāja Marata Bašarova sieva Jeļizaveta tika nogādāta slimnīcā ar deguna lūzumu, tieši vīrs pacēlis pret sievu roku. Kā tagad noskaidrojies, laulāto strīds sācies liftā, sieviete pēc tam ar dēlu uz rokām mēģināja aizbēgt no vīra.

Kā ziņo Krievijas mediji, Bašarovs uzbruka sievai kāda dzīvojamo ēku kompleksa liftā apmēram divos no rīta. Sieviete ar dēlu uz rokām centās aizbēgt, bet viņš sievieti noķēris un sitis. Aptuveni piecos no rīta Jeļizaveta ar savu māti ieradās slimnīcā. Nav zināms, vai viņai līdzi bija arī dēls.

Līdz šim pati Jeļizaveta medijiem nav sniegusi komentārus par notikušo, taču viņas brālis nolēma neklusēt. "Es nolēmu ziņot par notikušo bez Jeļizavetas piekrišanas un uzņemos atbildību par to, ka viņa varētu būt apbēdināta par manu rīcību, bet es uztraucos par savu māsu."

Sievietes brālis Fjodors jau ilgu laiku nav sazinājies ar Maratu Bašarovu, jo izvairās no vīrieša. Pagājušajā rudenī aktieris jau uzbrucis savai sievai un salauzis viņai pirkstu. Toreiz viņš lūdzies, lai sieva viņam piedod un publiski par to nerunā. Šoreiz Fjodors izlēma neļaut notikušajam palikt nepamanītam un iesūdzēt Bašarovu tiesā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu