Šovs "X Faktors" ļāvis dzimt jaunam mīlas pārim (1)

Beāte Leigute
, Izklaides sadaļas redaktore
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai gan joprojām tiek apspriesti šova "X Faktors" otrās sezonas notikumi, arī pirmā sezona skatītājiem sagādāja dažādus pārsteigumus. Kā novēroja portāls Apollo.lv, pēc šova pirmās sezonas skatuves konkurenti, beidzoties sacensībai, kļuva par pāri.

Mentora Reiņa Sējāna meiteņu grupa "Hypnotic" un puišu grupa "The Stones" pameta projektu vienā vakarā, un, kā izrādās, to dalībnieki Beatrise Heislere un Matīss Rihards Ikše ārpus šova telpām atrada mīlestību.

Kā intervijā portālam Apollo.lv atklāj Beatrise, abi viens otrā ieskatījušies "X Faktora" filmēšanas laikā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beatrise Heislere (@bheislere) on

"Jau šovā daudzi mūs kaitināja, jo bieži divatā runājāmies par augstskolu un citām kopīgām interesēm. Decembrī, kad noslēdzās šovs, noslēguma ballītē liku manīt, ka Matīss man nav vienaldzīgs. Kā izrādījās, viņš jau sen plānoja, kā mani uzrunāt. Tā nu uzreiz pēc šova sākām sarakstīties," stāsta Beatrise, kuras meiteņu grupa "Hypnotic" jau ir izjukusi.

Mūziķe atklāj, ka attiecības ilgst jau gandrīz gadu, bet abi vēl kopā nedzīvo, jo Beatrises mājas ir Rīgā, bet viņas otrā pusīte strādā un studē Ventspilī. Vaicāta, vai uzturēt attiecības no attāluma nav sarežģīti, Beatrise to nenoliedz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beatrise Heislere (@bheislere) on

"Protams, nav viegli, bet mēs labi turamies. Bieži sazināmies sazvanoties un sarakstoties, katras brīvdienas un atvaļinājumus plānojam kopā," atklāj meitene.

Pāri vieno arī mīlestība pret mūziku - kā izrādās, abu mīļākā nodarbe ir dziedāšana gan ikdienā, gan automašīnā, dodoties izbraukumos. Tāpat abi viens ar otru dalās idejās par oriģināldziesmām, kas šobrīd vēl ir tapšanas stadijā.

Pēc šova abiem ir saglabājušās labas attiecības kā ar grupu "The Stones", tā ar "Hypnotic" meitenēm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beatrise Heislere (@bheislere) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beatrise Heislere (@bheislere) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matīss Rihards Ikše (@makjiks) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beatrise Heislere (@bheislere) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu