"Es absolūti nejūtos kā jokdaris!" Atklāta saruna ar Ēriku Loku (1)

Vīrietis šķērsgriezumā
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ēriks Loks raidījumā "Vīrietis šķērsgriezumā"
Ēriks Loks raidījumā "Vīrietis šķērsgriezumā" Foto: Artūrs Krūmiņš

"Sabrinas koncerts bija iemesls, kāpēc tapa albums Jūnijs matos. Visiem patika tā Baltā saule," jaunākajā portāla Apollo raidījumā Vīrietis šķērsgriezumā dīdžejs un mūziķis Ēriks Loks atklāti stāsta par savu karjeru, bērnības atmiņām, attiecībām ar Dievu, labdarību un par savu dzīvi, kāda tā ir, pārkāpjot 50 gadu slieksni.

Dīdžejs un mūziķis Ēriks Loks sarunas laikā raidījumā Vīrietis šķērsgriezumā atklāj nianses par savu dzīvi un radošo darbību.

"Pie vecātēva pavadot laiku, mēs ar brālēnu, kurš ir vecāks, no saplākšņa finiera bijām izzāģējuši ģitāras, ar pildspalvu savilkuši stīgas, un tad devām virsū," atmiņās dalās dīdžejs.

Kaut arī viņa tēvs nav atbalstījis Ērika patikšanu pret ģitāras spēlēšanu, 40 gadu vecumā dzīvesbiedrene viņam instrumentu uzdāvinājusi, un Ēriks atjaunojis savas attiecības ar ģitāru.

» Ēriks Loks par vecumu pēc 50: Mēs kļūstam resnāki un neko nesaprotam

Ērikam Lokam ir viedoklis par daudzām tēmām, par kurām viņš nekautrējas runāt.

"Ja tu man jautā, vai man patika priekšnesums, es teiktu nē, man nepatika."

Tā, komentējot neviennozīmīgi vērtētās jaunās dziedātājas Evijas Vēberes uzstāšanos Latvijas simtgadei veltītajā koncertā, portāla Apollo raidījumā Vīrietis šķērsgriezumā saka dīdžejs un mūziķis Ēriks Loks.

"Kādēļ? Man nav nekas pret balsi, versiju, kādā tiek izpildīts skaņdarbs, bet šķībi dziedāts ir šķībi dziedāts, un šis piedziedājums bija dziedāts šķībi. Šķībi dziedāt nav moderni!"

Tāpat mūziķis atklāj, kā radies viņa pirmais albums. Izrādās, viņam bijis jāiesilda pasaulslavenās dziedātājas Sabrinas koncerts, un ar divām dziesmām esot bijis par maz, lai to veiksmīgi izdarītu. Tā radies Ērika Loka pirmais albums. To un daudz ko citu uzzini jaunākajā portāla Apollo raidījumā Vīrietis šķērsgriezumā!

Īsos video skaties ŠEIT.

Atklāti, drosmīgi, bez aizspriedumiem un mulsuma - Apollo sarunu raidījums Vīrietis/Sieviete šķērsgriezumā! Raidījumā sabiedrībā zināmas sievietes un vīrieši ik nedēļu dalās pārdomās, pieredzē un iepriekš neatklātos dzīves notikumos.

Video: Saruna ar Ēriku Loku raidījumā Vīrietis šķērsgriezumā

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu