Sipeniece-Gavare par sapņiem: Ja gribi sasmīdināt Dievu, izstāsti viņam savus plānus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Gada izskaņa ir laiks, kad pārdomāt padarīto un nospraust mērķus nākamajām 365 dienām. Viena no iedvesmojošākajām sievietēm Latvijā, radio personība Baiba Sipeniece-Gavare par savām jaunā gada vēlmēm gan runā izvairīgi, uzskatot, ka savas apņemšanās jāpatur pie sevis, nevis jāizbazūnē visai pasaulei.

Izdevumam "Vakara Ziņas" Sipeniece-Gavare atklāj: "Runājot par manām jaunā gada vēlmēm, es neko jums nevarēšu pastāstīt. Ja gribi sasmīdināt Dievu, izstāsti viņam savus plānus."

Viņa turpina: "Nevajag savas apņemšanās teikt skaļi. Vienmēr visiem saku: ja jums ir kāda apņemšanās, tad vispirms to izpildiet un pēc tam visiem pastāstiet, izdevās vai ne. Ir ļoti vieglprātīgi savas apņemšanās vispirms izstāstīt un tad realizēt. Tad, kad to būsi izdarījis, varēsi ar atpakaļejošu datumu stāstīt, kāds bija 2019. gada sapnis, ko gribēji realizēt." 

Kā zināms, Sipeniece-Gavare dzirdama ne tikai radio ēterā, bet arī redzama Māra Martinsona filmā "Jaungada taksometrs", kurā viņa atveido sirsnīgu dāvanu saiņotāju. 

Atgādinām, ka filmas veidotāji ir starptautiski atzītais filmu režisors Māris Martinsons, producente Linda Krūkle (filmas “Nevajadzīgie ļaudis” (Lielais Kristaps / Labākā filma 2009), “Amaya”, “Romeo n’ Džuljeta”, “Maģiskais kimono” u.c.) un operators Jānis Jurkovskis. Filmu producē producēšanas kompānija Krukfilms (Latvija). Filmas aktieru sastāvs: Lauris Reiniks, Nauris Brikmanis, Valdis Melderis, Zane Dombrovska, Dita Lūriņa-Egliena, Dārta Daneviča, Andris Bulis, Ieva Florence, Māra Sleja, Valters Krauze, Baiba Sipeniece-Gavare u.c. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu