Ēriks Loks par Eviju Vēberi: Šķībi dziedāt nav moderni! (4)

Vīrietis šķērsgriezumā
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ēriks loks raidījumā "Vīrietis šķērsgriezumā"
Ēriks loks raidījumā "Vīrietis šķērsgriezumā" Foto: Artūrs Krūmiņš

"Ja tu man jautā, vai man patika priekšnesums, es teiktu nē, man nepatika." Tā, komentējot neviennozīmīgi vērtētās jaunās dziedātājas Evijas Vēberes uzstāšanos Latvijas simtgadei veltītajā koncertā, portāla Apollo raidījumā Vīrietis šķērsgriezumā saka dīdžejs un mūziķis Ēriks Loks.

"Kādēļ? Man nav nekas pret balsi, versiju, kādā tiek izpildīts skaņdarbs, bet šķībi dziedāts ir šķībi dziedāts, un šis piedziedājums bija dziedāts šķībi. Šķībi dziedāt nav moderni!"

"Es intereses pēc paklausījos citas (jaunās mākslinieces) dziesmas, un garāku nošu dziedāšanā ir zināmas problēmas, kas nav arī kaut kas tāds, bet varbūt tad ir jāizvēlas dziesmas, kur šāda lieta nav jādara," teic Loks. 

(..) "Mēs visi nevaram dziedāt visas dziesmas," viņš uzskata.

"Viens dzied roķīgā balsī, un viņš varbūt nevar nodziedāt kaut ko lirisku un melodisku. Mums ir dažāds spektrs, ko mēs katrs varam izdarīt," viņš piebilst. 

Visu Ērika Loka komentāru klausies raidījuma intervijas fragmentā.

Raidījumu Vīrietis šķērsgriezumā skaties jau drīzumā!

Video: Ēriks Loks par Eviju Vēberi: "Šķībi dziedāt nav moderni!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu