Džeimss izlaidis pirmo spēli kopš 2017. gada

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: AP/Scanpix

Naktī uz piektdienu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) kārtējo maču aizvadīja Losandželosas "Lakers" vienība, kurai šoreiz nācās iztikt bez līgas superzvaigznes Lebrona Džeimsa. Šī bija "karaļa" pirmā izlaistā spēle kopš 2017. gada sezonas. Iespaidīgs sniegums basketbolistam, kura vecums ir 33 gadi. 

Spēlē pret Sakramento "Kings" vienību Džeimss nepiedalījās, tādējādi izbeidzot savu 156 spēļu sēriju. Basketbolists bija piedalījies 156 spēlēs pēc kārtas, ieskaitot regulāro sezonu un izslēgšanas spēles. 

Pēdējo reizi, kad Džeimss izlaida spēli bija 2016/2017. gada sezonas izskaņā. Toreiz spēlētājam tika dota atpūta, lai labāk sagatavotos izslēgšanas spēlēm. 

Džeimss guva traumu Ziemassvētku spēlē pret Goldensteitas "Warriors", kurā pārliecinošu uzvaru izcīnīja "Lakers" vienība ar 127:101. 

Superzvaigznei konstatēts cirkšņa savainojums. Tiesa, Losandželosas "Lakers" komandas līdera trauma netiek raksturota kā pārlieku nopietna un viņš tuvākajā laikā varētu atgriezties laukumā.

"Lakers" komandas galvenais treneris Lūks Voltons izteicies, ka vienība veltīs īpašu uzmanību sportista veselībai un atlabšanas procesam.

"Šī ir viena no tām reizēm, kad pievērsīsim īpašu uzmanību viņa veselībai. Nesasteigsim neko ar viņa atgriešanos laukumā," atzinis Voltons. 

Pēdējo reizi, kad sportistam nācās izlaist spēli traumas dēļ bija 2014./2015. gada sezonā. Toreiz Džeimsam nācās izlaist spēles muguras traumas dēļ. 

Džeimss šovasar atstāja Klīvlendas "Cavaliers" komandu un pievienojās "Lakers", ar ko noslēdza četru gadu līgumu. Viņš ir neapšaubām vienības līderis, jo 34 spēlēs vidēji izcēlies ar 27,3 punktiem, 8,3 atlēkušajām bumbām un 7,1 rezultatīvu piespēli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu