"Apollo" lasītāju sarūpētās Ziemassvētku dāvanas ceļo pie dzīvniekiem Liepājā! (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kaķu mājiņas, našķi, dīvāns sunim Opītim un rotaļlietas - 27. decembrī "Apollo" devās uz Liepājas dzīvnieku aizsardzības biedrību "Liberta" ar portāla lasītāju sarūpētām dāvanām dzīvniekiem.

Portāla "Apollo" lasītāji Ziemassvētku labdarības akcijas "Sniedz ķepu!" ietvaros sarūpēja lielākas un mazākas dāvanas biedrības "Liberta" dzīvniekiem - Gustiņam, Argo, Pelmenim, Džūlijai, Pirātam, Riko, Princesei, Opītim, Nikai un Mo.

Šogad akcijā piedalījās desmit dzīvnieki, kuri pagaidu mājas atraduši biedrības telpās.

>> Apollo Ziemassvētku akcija

Dzīvnieku Ziemassvētku vēlmes un vajadzības bija dažādas - sākot no našķiem un rotaļlietām, līdz pat dīvānam.

Dīvāns bija nepieciešams sunim Opītim. 

Opītis
Opītis Foto: Jānis Škapars/TVNET

Opīša sirds ir "Libertā", viņam patīk auklēt kucēnus, kuri tiek biedrībā nogādāti - viņš māca tiem savas suņu gudrības, iet laukā nokārtoties, kā arī bailīgajiem suņiem māca nebaidīties, no jauna uzticēties. Opīša vājība ir dīvāni, bet viņa mīļoto dīvānu auklējamie kucēni bija "apstrādājuši". Tagad Opītis ticis pie jaunas guļvietas.

Šajos Ziemassvētkos, sadarbībā ar veikalu "Mājlietu sala", Opītim tika sagādāts jauns dīvāns. Paldies!

Foto: No personīgā arhīva

Dāvanas tika sarūpētas arī pārējiem biedrības dzīvniekiem un ne tikai - vairāki "Apollo" lasītāji un atbalstītājs Nuko.lv parūpējās, lai dažādi našķi un kārumi tiktu katram dzīvniekam.

"Apollo" ziņu redaktors Rūdolfs Balodis un galvenā redaktore Kristīne Kravale gatavi no portāla redakcijas nogādāt dāvanas dzīvniekiem Liepājā.
"Apollo" ziņu redaktors Rūdolfs Balodis un galvenā redaktore Kristīne Kravale gatavi no portāla redakcijas nogādāt dāvanas dzīvniekiem Liepājā. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pateicoties sarūpētajam dāvanām, "Apollo" ciemos pie biedrības "Liberta" uz Liepāju varēja doties ar pilnu mašīnu prieka!

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kamēr "Apollo" gādāja Ziemassvētku dāvanas, vairāki dzīvnieki no "Libertas" sagaidīja savus cilvēkus un devās mājās - tāpēc Argo, Nikas, Pelmeņa, Princeses, Pirāta un Riko dāvanas saņēma citi dzīvnieki, kuri par tām bija ne mazāk priecīgi!

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kaķim Pelmenim sarūpētā dāvana ar konserviem un glīto vēstījumu bija tik spoža un kaķu uzmanību piesaistoša, ka vienubrīd par to pat sākās neliels konflikts.

Šie ir kaķi, kuri kā pirmie devās novērtēt kādreizējā istabasbiedra Pelmeņa "mantojumu".
Šie ir kaķi, kuri kā pirmie devās novērtēt kādreizējā istabasbiedra Pelmeņa "mantojumu". Foto: Jānis Škapars/TVNET

Daži dzīvnieki "Libertas" telpas pametuši un atraduši jaunas mājas, bet daži tieši tur raduši patvērumu - pirms diviem mēnešiem biedrībā nonāca arī kucīte Popa.

Popa
Popa Foto: Jānis Škapars/TVNET

Nākamajā dienā pēc ierašanās patversmē, Popa pasaulē laida trīs kucēnus. Tagad mazuļiem ir divi mēneši un prātā pasaules iepazīšana. Diviem no tiem saimnieki jau atrasti, un arī Popa jauno gadu sagaidīs jaunās mājās.

Attēlā "Apollo" Ziemassvētku rūķis Andra Pērkone, biedrības "Liberta" vadītāja Ildze Leimante un "Apollo" galvenā redaktore Kristīne Kravale ar kucēnu vārdā Zefīrs.
Attēlā "Apollo" Ziemassvētku rūķis Andra Pērkone, biedrības "Liberta" vadītāja Ildze Leimante un "Apollo" galvenā redaktore Kristīne Kravale ar kucēnu vārdā Zefīrs. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Portāls "Apollo" un dzīvnieku biedrība "Liberta" pateicas visiem, kuri iesaistījās labdarības akcijā "Sniedz ķepu!" un dāvāja dzīvniekiem Ziemassvētku brīnumu!

Foto: "Apollo" lasītāju sarūpētās Ziemassvētku dāvanas ceļo pie dzīvniekiem Liepājā!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu