Sagriezta seja un pārdurtas plaušas - meitene gandrīz zaudē dzīvību; vainīgais, iespējams, policists (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sociālajā tīklā "Facebook" kāds vīrietis publicējis ziņu - viņa draudzene piedzīvojusi smagu uzbrukumu un operācijas laikā gandrīz zaudējusi dzīvību. Vīrietis arī norāda, ka uzbrucējs varētu būt policijas darbinieks.

Sociālajā vietnē "Facebook" vīrietis raksta: "Sveicināti mani draugi! 21.12.2018 notika uzbrukums manai meitenei - Annai Jevsejevai, kā rezultātā viņa tika piekauta, sagriezta seja, kakls, pārdurtas plaušas, salauztas ribas. Operācijas laikā gandrīz zaudēja dzīvību.  Cilvēks, kas to izdarīja, 20 gadus ir nostrādājis policijā un ir aizdomas, ka policija viņu aizsargā, jo droši vien ir seni kontakti."

Valsts policija apstiprina, ka šāds gadījums ir noticis un norāda, ka personas bijušas pazīstamas: "Jā, Rīgas Ķengaraga iecirknī 21. decembrī ir reģistrēts gadījums, kad starp divām savā starpā pazīstamām personām izcēlies konflikts, kā rezultātā vienai no personām tika nodarīti miesas bojājumi. Otra persona tika aizturēta, un Valsts policijā par šo gadījumu ir uzsākts kriminālprocess, kā arī tiek skaidroti notikušā apstākļi."

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu