Baltijas galvaspilsētās degvielas cenas pārsvarā krītas

Infografiks
LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Degvielas uzpildes pistole.
Degvielas uzpildes pistole. Foto: Reuters/ScanPix

Baltijas valstu galvaspilsētās aizvadītajā nedēļā dominēja degvielas cenu kritums, tostarp dīzeļdegvielas cena samazinājās visās trijās Baltijas valstu galvaspilsētās, bet 95. markas benzīna cena noturējās nemainīga Viļņā un Tallinā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais 95. markas benzīns arī šonedēļ bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā un zemākā - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās gan benzīna, gan dīzeļdegvielas cena samazinājusies par 0,8% - līdz 1,214 eiro par litru.

Benzīna cena Rīgā sarukusi devīto, bet dīzeļdegvielas cena - astoto nedēļu pēc kārtas.

Viļņā 95. markas benzīna cena arī šajā nedēļā nav mainījusies un gada pēdējā darba dienā bija 1,094 eiro par litru. Savukārt dīzeļdegviela piektdien Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās maksāja 1,074 eiro litrā, kas ir par 1,8% mazāk nekā iepriekšējās nedēļas beigās.

Arī Tallinā 95. markas benzīna cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās nav mainījusies un tāpat kā iepriekšējā piektdienā bija 1,269 eiro par litru. Savukārt dīzeļdegvielas cena sarukusi par 1,5% un bija 1,309 eiro par litru.

Autogāzes cena šonedēļ nav mainījusies Rīgā, kur tā joprojām ir 0,605 eiro par litru. Tallinā autogāzes cena ir augusi par 11% - līdz 0,699 eiro litrā, bet Viļņā pakāpusies par 2% - līdz 0,51 eiro litrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu