Ronaldu gūst divus vārtus "Juventus" uzvarā pirms ziemas pārtraukuma

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/SCANPIX

Portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu sestdien guva divus vārtus Itālijas A sērijas futbola čempionāta 19.kārtas spēlē, Turīnas "Juventus" komandai ziemas pārtraukumā dodoties ar uzvaru.

"Juventus" savā laukumā ar rezultātu 2:1 (1:1) pārspēja "Sampdoria" vienību.

Ronaldu jau otrajā minūtē atklāja cīņas rezultātu, izceļoties ar sitienu no soda laukuma robežas. Tiesa, 33.minūtē viesi pēc "Juventus" futbolista spēles ar roku tika pie iespējas izpildīt 11 metru soda sitienu, kuru realizēja Fabio Kvagliarella.

Spēles 65.minūtē ar roku savā soda laukumā nospēlēja arī viesi, tādējādi arī "Juventus" tiekot pie "pendeles", kuru izmantoja Ronaldu. Mača kompensācijas laikā "Sampdoria" vēlreiz ieraidīja bumbu mājinieku vārtu tīklā, taču pēc videoatkārtojuma noskatīšanās "gols" netika ieskaitīts.

"Juventus" komanda 19 spēlēs iekrājusi 53 punktus, kas ir jauns rekords pirms ziemas pārtraukuma. Turīnas komanda šosezon A sērijā vēl nav izjutusi zaudējuma rūgtumu.

Ronaldu ar 14 gūtiem vārtiem kļuvis par A sērijas rezultatīvāko spēlētāju, bet "Genoa" poļu uzbrucējam Kšištofam Pjontekam šodien būs iespēja viņu panākt vai apsteigt.

Tikmēr trešais ar 13 precīziem sitieniem ir Kvagliarella, kurš vārtus guvis deviņos mačos pēc kārtas, kas A sērijā ir labākais rezultāts kopš 2005.gada, kad to iespēja Dāvids Trezegē.

Itālijas A sērijas kopvērtējumā līderei "Juventus" ir 53 punkti 19 spēlēs, kamēr tuvākā sekotāja "Napoli" iekrājusi par 12 punktiem mazāk. Trešā ar 36 punktiem ir Milānas "Inter", tālāk ar 31 punktu ir Romas "Lazio", piektā ar 29 punktiem ir "Sampdoria", bet pirmo sešinieku ar 28 punktiem noslēdz "AC Milan".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu