Latvijas spēlētājs sporta totalizatorā laimē nepilnus 100 000 eiro (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Eiro banknotes un monētas burkā. Ilustratīvs attēls.
Eiro banknotes un monētas burkā. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, kāds Latvijas sporta totalizatora spēlētājs guva teju 100 000 eiro lielu laimestu sporta totalizatorā "11.lv", aģentūru LETA informēja "11.lv" vietnes pārvaldītāja "viensviens.lv" pārstāvji.

Tāpat "viensviens.lv" pārstāvji norādīja, ka šis ir lielākais zināmais laimests Latvijā reģistrētā sporta totalizatorā.

Kā informēja "viensviens.lv" pārstāvji, veiksmīga izrādījās 2500 eiro likme, kur likmju kartītē tika iekļauta Losandželosas "Lakers" uzvara Nacionālās basketbola asociācijā pār čempioni Goldensteitas "Warriors" (koeficients - 4,45), kā arī Anglijas futbola Premjerlīgā Lesteras "City" uzvara pār čempioni Mančestras "City" (koeficients - 8,50). Tā kā abas izvēlētās vienības savos dueļos bija "izteiktas pastarītes", tad kopējais likmes koeficients bija 37,825, kas nodrošināja 94 562,5 eiro laimestu.

Laimesta ieguvējs par savu veiksmi uzzinājis vien 27. decembra agrā rītā un par laimēto naudu ir nolēmis pabeigt mājas būvniecību, kā arī uzcelt pirti.

Kompānija reģistrēta 2012.gada jūnijā, un tās pamatkapitāls ir 1,423 miljoni eiro. Kompānijas 75% īpašnieks ir Maltā reģistrētais uzņēmums "Green Gaming Group", 13,5% - SIA "OG Services", bet 11,5% - SIA "KR Promotions".

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu