Freimanis ar 20 punktiem kaldina uzvaru Grieķijas čempionāta mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rolands Freimanis
Rolands Freimanis Foto: Paula Čurkste/LETA

Latviešu basketbolists Rolands Fremanis sestdien guva 20 punktus Grieķijas augstākās līgas mačā, kurā viņa pārstāvētā Lemnosas "Ifaistos" komanda izcīnīja uzvaru.

"Ifaistos" viesos ar rezultātu 85:82 (19:11, 20:19, 20:19, 26:33) pārspēja Krētas salas pilsētas Retimnas komandu "Cretan Kings".

Freimanis šajā mačā laukumā pavadīja 32 minūtes un 39 sekundes, kuru laikā iemeta piecus no deviņiem divpunktu metieniem, divus no četriem tālmetieniem un visus četrus soda metienus. Lauvas tiesu jeb 14 punktus viņš sameta pirmajā puslaikā.

Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva trīs kļūdas, bloķēja vienu metienu, vienu reizi pārkāpa noteikumus un izprovocēja piecas piezīmes.

Freimanis bija rezultatīvākais spēlētājs "Ifaistos" komandā.

Turnīra kopvērtējuma vadībā ar deviņās uzvarās deviņās spēlēs atrodas Atēnu "Panathinaikos Opap", kam ar deviņiem panākumiem desmit mačos seko Jāņa Strēlnieka un Jāņa Timmas pārstāvētā Pirejas "Olympiakos" komanda. Savukārt Lemnosas "Ifaistos" ar sešām uzvarām 11 spēlēs atrodas sestajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu