Ēriks Loks par vecumu pēc 50: Mēs kļūstam resnāki un neko nesaprotam (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ēriks Loks raidījumā "Vīrietis šķērsgriezumā"
Ēriks Loks raidījumā "Vīrietis šķērsgriezumā" Foto: Artūrs Krūmiņš

"Mēs saprotam, ka patiesībā neko nesaprotam," portāla Apollo raidījumā Vīrietis šķērsgriezumā dīdžejs un mūziķis Ēriks Loks dalās pārdomās par to, vai tikai pēc 50 gadu vecuma vīrieši sāk kaut ko saprast.

Jaunākajā raidījumā Vīrietis šķērsgriezumā Ēriks Loks atklāti dalās viedoklī arī par to, kas ar vīrieti šajā vecumā - pēc 50 - notiek. (..)

Viņš kļūstot resnāks, joko dīdžejs un piebilst: «Uzturēt formā sevi ir grūtāk. Ja kādu laiku tas nav darīts, saņemties ir grūtāk.»

«Varbūt tā nebūtu pati nozīmīgākā cilvēka sadaļa, kaut gan mums arī tā māja ir jāsatīra, un arī ķermenis kaut kādā funkcionējošā stāvoklī mums ir jāuztur, lai tad visajām smalkajām lietām iekšā būtu kur patverties,» mūziķis uzskata.  

» Ēriks Loks par Eviju Vēberi: Šķībi dziedāt nav moderni!

«Citi saka, ka pēc 50, pēc 40... Dažnedāžādi jau cilvēki izsakās, bet, kad pienāk 60, ja pienāks arī tie 70, iespējams, tad liksies - hei, es tikai tagad kaut ko saprotu! Ar katru nodzīvoto brīdi mēs saprotam arvien jaunas lietas,» spriež Ēriks Loks. (..)

Dažkārt gan esot citādi: «Mēs saprotam, ka patiesībā neko nesaprotam.»

Visu Ērika Loka viedokli klausies raidījuma intervijas fragmentā.

Raidījumu Vīrietis šķērsgriezumā skaties jau drīzumā!

Video: Ēriks Loks par vīrieti pēc 50

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu