Bertānam un Kurucam pieticīgs sniegums NBA spēlēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/Scanpix

Zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā pagājušajā naktī piedzīvoja Rodiona Kuruca pārstāvētā komanda Bruklinas "Nets", kamēr uzvaru svinēja Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs". Abiem latviešiem šoreiz individuāli neveiksmīgas spēles. 

"Nets" komanda ar rezultātu 115:129 viesos piekāpās šosezon labu sniegumu rādošajai Milvoki "Bucks". 

20 gadus vecais latvietis spēli sāka starta sastāvā un laukumā pavadīja 22 minūtes, kuru laikā guva divus punktus. Viņš grozam aizmeta garām abus divpunktu metienus un visus trīs tālmetienus, bet iemeta abus soda metienus. 

Tāpat Kurucs savāca vienu atlēkušo bumbu, veica divas rezultatīvas piespēles, trīsreiz kļūdījās un divreiz pārkāpa noteikumus, bet viņa +/- rādītājs bija +11. 

Rezultatīvākais spēlētājs "Nets" sastāvā ar gūtiem 32 punktiem bija Šabazs Napjērs. Savukārt "Bucks" rindās līderis Jannis Adetokumpo savāca "triple-double". Guva 31 punktu, savāca 10 atlēkušās bumbas un veica 10 rezultatīvas piespēles. 

"Nets" komanda piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas. 

Tikmēr Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" ar rezultātu 122:111 viesos pieveica Losandželosas "Clippers". 

26 gadus vecais Bertāns spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa. Viņš laukumā pavadītajās 23 minūtēs guva divus punktus, realizējot vienīgo izmesto metienu divu punktu vērtē, visi četri tālmetieni mērķi nesasniedza. 

Tāpat Bertāns savāca sešas atlēkušās bumbas, izpildīja vienu rezultatīvu piespēli, divreiz kļūdījās un divreiz pārkāpa noteikumus, bet viņa +/- rādītājs bija 0.

"Spurs" rindās lielisku sniegumu demonstrēja Lamarkuss Oldridžs, kas izcēlās ar gūtiem 38 punktiem, 25 punktus iemeta un 13 atlēkušās bumbas savāca Demars Derouzens.

Tikmēr "Clippers" komandā pa 21 punktam guva itālis Danilo Galinari un Montrezls Harels.  

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Spurs" ar 20 uzvarām un 17 zaudējumiem ieņem 9. vietu, kamēr "Nets" ar iekrātām 17 uzvarām un 21 zaudējumu atrodas 9. pozīcijā Austrumu konferencē.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu