Bļugeram divi vārti un pirmās zvaigznes tituls AHL mačā; rezultatīvi arī Jevpalovs un Balcers

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dobberprospects.com

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers sestdien guva divus vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, tikdams pie cīņas pirmās zvaigznes titula, kamēr ar rezultativitāti atzīmējās arī Ņikita Jevpalovs un Rūdolfs Balcers.

Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" komanda sestdien viesos ar 7:3 (0:0, 3:1, 4:2) pārspēja Leihaiveli "Phantoms" vienību.

Latvijas hokejists ar gūtiem vārtiem izcēlās 35. un 50.minūtē, gūdams vienības trešos un piektos vārtus. Viņš šajā mačā veica divus metienus pa vārtiem un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Bļugers šajā sezonā 35 spēlēs guvis 13 vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēles, būdams "Penguins" rezultatīvākais hokejists.

Citā mačā vārtus guva vēl viens Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs, kurš veica arī rezultatīvu piespēli, kamēr viņa pārstāvētā Lavālas "Rocket" komanda savā laukumā ar 4:5 (2:0, 1:3, 1:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās Šarlotas "Checkers".

Jevpalovs 15.minūtē atklāja šīs spēles rezultātu, bet 57.minūtē asistēja vārtu guvumā, kas ļāva panākt neizšķirtu 4:4. Pēcāk "Rocket" vienībai gan nācās samierināties ar neveiksmi papildlaikā.

Latvijas uzbrucējs šajā cīņā izpildīja piecus metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderību +1. Viņam tika arī spēles trešās spožākās zvaigznes tituls. Jevpalovs šosezon 33 spēlēs guvis septiņus vārtus un izpildījis četras rezultatīvas piespēles.

Vēl vienā sestdienas spēlē vārtus guva arī Rūdolfs Balcers, kurš tādējādi palīdzēja Belevilas "Senators" komandai savā laukumā ar 3:2 (3:1, 0:1, 0:0) apspēlēt Bingemtonas "Devils".

Balcers ar precīzu metienu izcēlās jau 44.sekundē, kad viņš atklāja spēles rezultātu. Šajā mačā latvietis veica divus metienus, nopelnīja divas soda minūtes un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Šosezon Balcers 35 spēlēs guvis 14 vārtus un izpildījis 12 rezultatīvas piespēles, būdams vienības rezultatīvākais hokejists.

Citās spēlēs sestdien ārpus pieteikuma palika latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks un aizsargs Kristofers Bindulis, kuru pārstāvētās Klīvlendas "Monsters" un Hēršijas "Bears" piedzīvoja zaudējumus.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā ceturtajā vietā ar 37 punktiem 35 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur astotā ar 28 punktiem 33 mačos ir Hēršijas "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijas trešajā vietā ar 38 punktiem 33 cīņās atrodas Klīvlendas "Monsters", kamēr piektā ar 34 punktiem 35 spēlēs ir Belevilas "Senators", bet pēdējo vietu starp astoņām vienībām ar 31 punktu 34 dueļos ieņem Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu