Vanšu tilta kāpnes turpina brukt; izsludināts iepirkums pārbūves darbiem (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ar aizsegu, kurā redzama Latvijas valsts simtgades simbolika, piesegtās sliktajā stāvoklī esošās Vanšu tilta kāpnes Daugavas labajā pusē.
Ar aizsegu, kurā redzama Latvijas valsts simtgades simbolika, piesegtās sliktajā stāvoklī esošās Vanšu tilta kāpnes Daugavas labajā pusē. Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas domes Satiksmes departaments izsludinājis iepirkumu, kura mērķis ir atrast Vanšu tilta kāpņu pārbūves darbu veicējus, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā pieejamā informācija.

Konkursa pretendenti savus pieteikumus var iesniegt līdz 18. janvārim.

Kā ziņots, Vanšu tilta kāpņu pārbūves būvprojekta izstrāde izmaksāja 11 856 eiro. Pašu pārbūves darbu izmaksas būs zināmas tikai pēc būvniecības iepirkuma noslēgšanas, taču iepriekš departamenta direktora pienākumu izpildītājs Emīls Jakrins norādījis, ka tās varētu būt aptuveni 100 000 eiro.

»Vanšu tilta brūkošās kāpnes nesaskaņojot apklātas ar Latvijas simtgades zīmēm

Jau ziņots, ka pavasarī Vanšu tiltam daļēji nobruka ar vienām kāpnēm saistītās konstrukcijas. Konstrukcijas nobruka pie kāpnēm, kas no Vanšu tilta ved lejā uz 11. novembra krastmalu.

Kopš marta tilta kāpnes Daugavas labajā krastā ir slēgtas, vienlaikus daļēji ierobežojot arī gājēju plūsmu.

Foto: Vanšu tilts pamazām brūk

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu