Gadu mijā sabiedriskais transports Rīgā būs bez maksas; norīkos arī papildus reisus (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šodien un rīt, 1. janvārī, sabiedriskais transports Rīgā būs bez maksas, kā arī Jaungada naktī tiks norīkoti papildus transporta reisi, aģentūru LETA informēja SIA "Rīgas satiksme" pārstāvis Viktors Zaķis.

Šajās dienās sabiedriskais transports brauks pēc brīvdienu grafika. Lai nodrošinātu ērtāku pasažieru nokļūšanu uz un no gadu mijas pasākumu norises vietām, naktī no šodienas uz 1. janvāri, aptuveni no pulksten 20 līdz 4 , tiks organizēti arī papildu transporta reisi.

Papildu reisi kursēs 3., 11., apvienotajā 12., 23., 26. (pa Akmens tiltu), 18., 24., 25., 37., 40., 50., 51. un 53. autobusa maršrutā, 1., 5., 7., 10. un 11.tramvaja maršrutā, kā arī 9., 14., 15., 17., 18., 22. un 27. trolejbusa maršrutā.

Izmaiņas gaidāmas arī uzņēmuma klientu apkalpošanas centru darba laikos un šajās dienās tie būs slēgti.

Remontdarbu dēļ klientu apkalpošanas centrs Brīvības ielā 49/53 būs slēgts līdz 2. janvāra pulksten 10.

Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", šodien un rīt varēs izmantot bez maksas. 

Izņēmums ir apakšzemes stāvvieta Krišjāņa Valdemāra ielā 5a, kur par autostāvvietu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Minibusi un ekspresbusi brauks pēc svētdienas grafika. Pasažieri šajās dienās minibusos, kuri ir balti - zilā krāsojumā, varēs braukt bez maksas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu