Ko latvieši šogad visvairāk "googlējuši"? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Arī šogad interneta vietne "Google" turpina tradīciju, publicējot svarīgāko notikumu un populārāko tendenču atspoguļojumu par 2018. gadu. Par ko visvairāk interesējušies Latvijas un pasaules iedzīvotāji, un kuri vārdi bijuši vismeklētākie?

Kā populārākie notikumi 2018. gadā pirmajās vietās ierindojušies vairāki gan Latvijā, gan arī pasaulē nozīmīgi sporta notikumi, piemēram, Pasaules kauss futbolā, Pasaules čempionāts hokejā, kā arī Olimpiskās spēles.

Kuri cilvēki, notikumi un filmas raisījuši Latvijas iedzīvotāju vislielāko interesi? Informāciju apkopojusi interneta vietne kursors.lv 

Populārākie "Google" meklējumi Latvijā 2018. gadā

  1. Pasaules kauss futbolā
  2. Pasaules čempionāts hokejā
  3. Olimpiskās spēles
  4. Algas kalkulators
  5. Vēlēšanu iecirkņi
  6. Dziesmu svētku programma
  7. Staro Rīga
  8. Lieldienas
  9. Mairis Briedis
  10. Viņas melo labāk

Populārākie "Google" meklējumi pasaulē 2018. gadā

  • Pasaules kauss
  • Loterijas "Mega Millions" rezultāti
  • Viesuļvētra "Florensa"
  • Meganas Mārklas un prinča Harija kāzas
  • Zviedru dīdžejs "Avicii" 

"Google" šogad visbiežāk meklēta informācija par Pasaules kausa izcīņu futbolā un mūžībā aizgājušām zvaigznēm, piemēram, zviedru dīdžeju "Avicii", amerikāņu reperi Maku Milleru un amerikāņu komiksu rakstnieku Stenu Lī, teikts ikgadējā kopsavilkumā par meklētākajām frāzēm.

Meklētāko slavenību vidū ir britu zinātnieks Stīvens Hokings, amerikāņu šefpavārs un aktieris Entonijs Bordēns un modes dizainere Keita Speida. Viņi visi aizgāja mūžībā šogad.

» Kāpēc, meklējot vārdu "idiots", parādās ASV prezidents? Skaidro "Google" pārstāvis

Bieži "Google" meklēta arī amerikāņu aktrise Megana Mārkla, kura šogad apprecējās ar princi Hariju un kļuva par Saseksas hercogieni, kā arī filma "Black Panther" ("Melnā Pantera"), kas šogad piedzīvoja pirmizrādi.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu