Sevastova un Ostapenko jauno WTA sezonu sāk ar zaudējumiem dubultspēļu cīņās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova
Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova Foto: Reuters/AFP/Scanpix/TVNET kolāža

Latvijas vadošās tenisistes Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko jauno WTA tūres sezonu pirmdien sāka ar zaudējumiem dubultspēļu mačos attiecīgi turnīros Austrālijā un Ķīnā.

Austrālijā notiekošā Brisbenas WTA "Premier" sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā Sevastova pārī ar Jeļinu Svitoļinu no Ukrainas ar rezultātu 0-6, 4-6 piekāpās japānietei Eri Hozumi un Alcjai Rosolkai no Polijas.

Līdz ar to Sevastova dubultspēļu turnīru noslēgusi ar vienu WTA ranga punktu.

Otrdien pasaules ranga 11.vietas īpašniece Sevastova uzsāks vienspēļu turnīru, kur tiksies ar Austrālijas tenisisti Darju Gavrilovu.

Tikmēr Sevastovas dubultspēļu pāriniece Svitoļina ir Brisbenas turnīra vienspēļu čempione.

Ar zaudējumu dubultspēlē jauno WTA sezonu sākusi arī Ostapenko. Ķīnā notiekošā Šeņdžeņas WTA "International" sērijas turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā viņa pārī ar savu labu draudzeni Soranu Kirstju no Rumānijas ar rezultātu 4-6, 6-7 (8:10) piekāpās ķīnietei Jinjinai Duaņai un Renatai Vorāčovai no Čehijas.

Arī Ostapenko par zaudējumu dubultspēļu pirmajā kārtā nopelnījusi vienu WTA ranga punktu.

Pasaules ranga 22.vietas īpašniece Ostapenko otrdien šo turnīru vienspēļu pirmajā kārtā tiksies ar rumānieti Moniku Nikulesku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu