Dzeltenās Cūkas gads ir klāt! Uzzini, kas Tevi sagaida! (6)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Cūka.
Cūka. Foto: Reuters/ScanPix

Nākamais būs Cūkas gads, un saskaņā ar Ķīnas tradicionālo gadu skaitīšanas sistēmu tas iestāsies 2019. gada 4. februārī plkst. 23:04. Gada valdošā stihija – Zeme, krāsa – dzeltenā un enerģija - sievišķā. Tādējādi kopsummā gads varētu būt auglīgs dažādās dzīves jomās, kā arī pietiekami dzīvespriecīgs. Lai piesaistītu labvēlīgas enerģijas, ieteicams svinēt ķīniešu Jauno gadu. 

Varat sarīkot karnevālu, nepiemirstot par īpašu atribūtiku un krāsām apģērbā, bet lai cūkas šņukurs šoreiz izpaužas maskas veidā, nevis atrodoties uz galda. Tātad izvairāmies no cūkgaļas ēdieniem, jo tā būtu necieņa pret gada valdošo dzīvnieku. Gada ietvaros jābūt aktīviem, tad arī veiksme nepaies secen, tā sakot, katrs pats savas laimes kalējs. Sevišķi labvēlīgs periods daiļā dzimuma pārstāvēm, kā arī ar izklaides biznesu saistīto profesiju pārstāvjiem. 

AUNS

VĒRSIS

DVĪŅI

VĒZIS

LAUVA

JAUNAVA

SVARI

SKORPIONS

STRĒLNIEKS

MEŽĀZIS

ŪDENSVĪRS

ZIVIS

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu