Viljamsa un Federers pirmo reizi vēsturē spēlējuši viens pret otru

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Serēna Viljamsa un Rodžers Federers.
Serēna Viljamsa un Rodžers Federers. Foto: twitter.com

Pirmo reizi kortā jauktajā dubultspēlē aci pret aci otrdien tikās tenisa leģendas Rodžers Federers un Serēna Viljamsa, Šveicei Hompena kausa izcīņas mačā uzveicot ASV.

Kā pirmais kortā devās planētas trešā rakete vīru tenisā Federers, kurš vienspēlē ar 6-4, 6-1 pārspēja ranga 39.numuru Fransiss Tiafo, tādējādi sarūpēdams šveiciešiem pirmo uzvaru.

Tiesa, otrajā duelī amerikāņi revanšējās, WTA ranga 16.pocīzijas īpašniecei Viljamsai ar 4-6, 6-4, 6-3 pārspējot šveicieti Belindu Benčiču, kura reitingā ir 54.pozīcijā.

Līdz ar to dueļa uzvarētāja noskaidrojās jauktajā dubultspēlē, kurā Federera/Benčičas duets ar 4-2, 4-3 (5:3) pārspēja Viljamsu/Tiafo.

Abas komandas cīnījās B grupā, kur līderpozīcijā ar divām uzvarām divos dueļos ir Šveice, tālāk ar vienu panākumu seko Grieķija un Lielbritānija, bet ceturtā ar diviem zaudējumiem ir ASV.

Tikmēr A grupā pirmajās cīņās uzvarējušas Vācija un Austrālija, kuras pārspēja attiecīgi Spāniju un Franciju.

Pēc pamatsacensībām tikai katras grupas uzvarētāja iekļūs finālā.

Pērn Hopmena kausa izcīņā triumfēja šveicieši Rodžers Federers un Belinda Benčiča.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu