Neticams skats: Austrālijā krupji pēc vētras kā pārvietošanās līdzekli izmanto pitonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāds Austrālijas iedzīvotājs iemūžinājis neparastu skatu - pēc lielām lietusgāzēm no dīķa izskalotie krupji atpakaļ uz ūdenstilpi mēģināja tikt, "braucot" uz pitona, ziņo BBC.

Daži sociālo tīklu lietotāji to nodēvēja bezmaksas "Uber" braucienu - desmit jūras krupji kā pārvietošanās līdzekli izmantojuši pitonu.

Endrjū Moks no Kununurras, pilsētas Austrālijas ziemeļrietumos, sociālajā vietnē "Twitter" ievietojis bildi, kurā redzams pitons ar saviem "pasažieriem".

Krupji viņa brāļa pagalmā esot uzradušies pēc spēcīgām lietusgāzēm. "Daži no krupjiem izdomāja vieglu veidu, kā tikt prom - nostopējot 3,5 metrus garu pitonu."

Runājot ar BBC, Endrjū brālis Pauls skaidro, ka svētdienas naktī esot sākusies pamatīga vētra un lietusgāzes, kas abiniekus izskalojusi viņa pagalmā.

"Lērums krupju, kas tika izskaloti, mēģināja nokļūt atpakaļ dīķī," stāsta Pauls. "Un tad es ieraudzīju Montiju, mūsu vietējo pitonu, ar bariņu stopētājiem uz tā muguras."

Trīs ar pusi metrus garā čūska, kā izrādās, ir regulārs viesis Paula Moka dārzā:

"Montiju mēs labi pazīstam. Viņš bieži atslīd līdz mūsu baseinam un biedē manu sievu, kad viņa kar veļu."

Turklāt pitons Montijs ir gudra čūska un savus "pasažierus" nemēģināja apēst - krupji ir indīgi un var nogalināt ne tikai pitonus, bet arī ķirzakas un krokodilus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu