Izvēle vai atriebība? Laima Vaikule pirmo reizi nav piedalījusies Krievijas Vecgada šovos (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Slavenā pašmāju dziedātāja Laima Vaikule pirmo reizi pēc ilgiem gadiem nepiedalījās nevienā Vecgada vakaram veltītā šovā kādā no Krievijas televīzijas kanāliem, par ko skatītāji ir lielā neizpratnē.

Mūziķes uzstāšanās nebija iekļauta nevienā no Krievijas televīzijas kanāliem, neskatoties uz to, ka vēl pagājušogad viņa uzstājās kanāla “Pirmais” pasākumā kopā ar Intaru Busuli.

Kā pēc fakta konstatēšanas ziņoja vairāki Krievijas mediji, klīstot baumas, ka šādā veidā Kremļa kanāli atriebušies mūziķei par viņas attieksmi Krimas aneksijas sakarā – pagājušajā vasarā Vaikule paziņoja, ka, neskatoties uz lielajiem honorāriem, ne par kādu naudu neuzstāsies Krievijas anektētajā Krimā.

Krievijas interneta lietotāju domas par notikušo gan dalījās – kamēr daudzi pieļāva, ka Vaikule vienkārši “krieviem ir apnikusi”, citi uzskata, ka patiesībā nevis Krievija ir atbrīvojusies no mūziķes, bet gan pati Vaikule izlēmusi šogad nepiedalīties Vecgada šovos.

Fotogalerija: Ieskats Laimas Vaikules koncertā "Ar tevi kopā..."

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu