Iemīļotā ziņu diktore Agnese Vārpiņa pamet darbu kanālā TV3 (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

​Pēc kanālā TV3 nostrādātiem gandrīz 20 gadiem no tā izlēmusi aiziet šarmantā ziņu moderatore Agnese Vārpiņa – viņa šādu lēmumu pieņēmusi pēc neapmierinātības ar pārmaiņām medijā.

“Mediju grupa “All Media Latvia” paplašina savu darbību dažādās platformās, kas nosaka nepieciešamību izveidot principiāli jaunu satura ražošanas procesu un atbilstošu satura formātu ieviešanu, integrējot lineārā un digitālā satura ražošanu vienā procesā. Tas savukārt nozīmē, ka no 2019. gada 1. janvāra skatītājam ir redzamas nelielas izmaiņas formātā, kas paredz, ka kanālu TV3 un LNT vakara ziņas vadīs viens moderators. Šāds ziņu formāts ir mediju grupas „All Media Baltics“ televīzijas kanālos arī Lietuvā un Igaunijā, un tas atbilst pasaules vadošo mediju praksei.

Formāta izmaiņas nenozīmē automātisku darbinieku skaita samazināšanu.

Turpmāk kanāla TV3 ziņās būs redzami trīs pašreizējie moderatori, kuri secīgi mainīsies, – Edijs Bošs, Arnis Krauze un Kristīne Anže. Atbilstoši jaunajai darba plūsmai Kristīne Anže kļūs arī par kanāla TV3 info dienesta vadītāju. Kanāla LNT ziņu dienestā izmaiņas nav paredzētas, darbu turpinās visi ziņu dienesta moderatori.

Ņemot vērā jaunā satura ražošanas procesā veiktās darba organizācijas izmaiņas, katram moderatoram tiek piedāvāts jauns sadarbības modelis. Tomēr Agneses Vārpiņas un mūsu kā darba devēja sadarbības redzējums nesakrita, tāpēc Vārpiņa pieņēma lēmumu neturpināt darbu.

"Liels paldies Agnesei par ilggadējo darbu, un vēlam viņai izdošanos nākotnes gaitās!” izdevumam "Pirvātā dzīve" atklāja “All Media Latvia” pārstāve Alise Mališko.

Fotogalerija: TV3 20 gadu jubilejas svinības

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu