Policists Turcijā izglābj uz ledus gabala dreifējošu suni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pēdas uz ledus. Ilustratīvs attēls.
Pēdas uz ledus. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Lūka / LETA

Kāds Turcijas policijas darbinieks riskēja ar savu dzīvību, lai glābtu suni, kas bija iesprostots uz ledus gabala ezera vidū un nosalis gandrīz līdz nāvei, vēsta portāls "Independent".

Policists Buraks Oktens, tērpies hidrotērpā, peldēja uz daļēji aizsaluša ezera vidu, lai izglābtu kādu suni, kas bija iesprūdis uz ledus gabala un vairs nekustējās.

Policists, salaužot ledu, nokļuva pie dzīvnieka un kopā ar to izpeldēja krastā. Tur sunim tika veikta sirds masāža - pēc tam tas, satīts dvieļos, nogādāts veterinārajā klīnikā.

Dzīvnieks bija pamatīgi pārsalis, taču klīnikā atlaba un pat tika pie jauna saimnieka. Kucīti adoptēja viņa glābējs - policists Oktens - un nosauca viņu par Bazu, kas turku valodā nozīmē "ledus".

Viņas jaunais saimnieks stāsta: "Kad izvilkām kucīti no ūdens, mums bija ļoti maza cerība, ka viņa izdzīvos. Bet notika brīnums!"

Video: Policists Turcijā izglābj uz ledus gabala dreifējošu kucīti

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu