Rīgas reģionā trešdien reģistrētas 43 avārijas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Automašīna, kura cietusi smagā ceļu satiksmes negadījumā Valsts policijas projekta "Edward" preses konferences laikā, kurā iepazīstina ar Latvijas statistikas datiem par ceļu satiksmes negadījumos bojā gājušajiem vai smagi cietušajiem.
Automašīna, kura cietusi smagā ceļu satiksmes negadījumā Valsts policijas projekta "Edward" preses konferences laikā, kurā iepazīstina ar Latvijas statistikas datiem par ceļu satiksmes negadījumos bojā gājušajiem vai smagi cietušajiem. Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas reģionā šodien reģistrēti 43 ceļu satiksmes negadījumi, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā (VP).

23 no negadījumiem reģistrēti no plkst.14. Kopējais reģistrēto negadījumu skaits nav liels, salīdzinot ar ikdienu, taču avāriju skaits pieaudzis tieši pēcpusdienā.

Nopietnākā avārija reģistrēta autoceļa Babīte-Salaspils 27. kilometrā, un tajā iesaistītas trīs automašīnas. Negadījuma rezultātā trīs cilvēki nodoti mediķu aprūpē.

VP atgādina, ka ceļi ir slideni, tāpēc policija aicina ievērot braukšanas ātrumu un drošu distanci.

Kopējais šodien Latvijā reģistrēto negadījumu skaits būs zināms ceturtdienas rītā.

Jau ziņots, ka šopēcpusdien Tukuma novada Džūkstes pagastā, uz Liepājas šosejas avarējot autobusam, cietuši pieci cilvēki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu