Kivičs un Skulme skaidro savu lēmumu uztetovēt vienam otra iniciāļus (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķis un bijušais raidījuma "Rampas ugunis" vadītājs Andris Kivičs 2018. gada izskaņā nāca klajā ar paziņojumu, ka šķiras pēc astoņus gadus ilgām attiecībām ar Madaru Kiviču un ir sācis jaunas attiecības un kopdzīvi ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi. Lai gan abu attiecības ir tikai sākumposmā, pāris viens otram jau apsolījuši mūžīgu mīlestību ar tetovējumiem. Tagad gan Andris, gan Liene portālam Apollo.lv skaidroja savu lēmumu veikt tik nopietnu soli. 

Kā atzīst Kivičs, viņš nekad nav bijis tik pārliecināts ne par vienām savām attiecībām.

"Tetovējums pēc savas būtības ir signāls sabiedrībai, ka mans ķermenis pieder man. Tetovējums nav gredzens, kuru var vienkārši novilkt no pirksta, un, tā kā es izjūtu Lieni kā absolūtu savu dvēseles radinieku, gribēju to iemūžināt," stāsta mūziķis.

Savukārt Skulme norāda, ka iepriekš nekad nav atbalstījusi tetovējumus, taču viss dzīvē "plūstot un mainoties". 

"Kopš satiku Andri, mans redzējums uz dzīvi ir absolūti mainījies. Un tagad man pašai ir tetovējums ar Andra iniciāļiem. Tā ir mūsu dzīve un mūsu darīšana, un prieks, ka mūs atbalsta daudzi cilvēki. Nekad iepriekš savā dzīvē neesmu bijusi tik pārliecināta par sevi un otru cilvēku. Mīlestības apliecinājumi ir ikdienas mazās rūpes par otru. Tas ir tieši tik vienkārši."

Kā ziņots, abu delnas tagad rotā bezgalības zīme, kurā iekļauti vārdi “soulmate” (tulkojumā no angļu valodas - “dvēseļu radinieki”), iemīlēšanās datums, sirsniņa un iniciāļi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mosquito Tattoo (@mosquitotattoo_riga) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu