Zane Vaļicka par mākslīgo skaistumu: Sievietes kļūst par būtnēm bez noteikta vecuma (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zane Vaļicka
Zane Vaļicka Foto: Ieva Lūka/LETA

Aktrise, raidījumu vadītāja un titula "Mis Latvija 92"" ieguvēja Zane Vaļicka žurnālam "Ieva" atklāja, ka viņas skaistuma noslēpums ir vienkāršs - nodarbošanās ar sportu. Sieviete mākslīgajam skaistumam "nē" pagaidām nesaka, taču to pārāk neatbalsta. 

"Ja sievietēm ir prāts šo attīstību skaistumkopšanas industrijā izmantot gudri - kāpēc ne? Mums ir pienākums izskatīties skaisti un rūpēties par sevi, ne velti mūs dēvē par skaisto dzimumu. Ne vienmēr tas, protams, izdodas - ikdienas pārgurums un dažādi stresi atstāj savas pēdas," norāda Vaļicka.

Viņa gan atzīst, ka sievietes bieži krīt galējībās un ar dažādām injekcijām pārspīlē, tādēļ viņas filozofija ir mēģināt saglabāt to, kas ir dots, nevis veidot ko jaunu, piemēram, uzpumpējot lūpas vai citu sejas daļu.

"Diemžēl jaunas, nenobriedušas meitenes pavelkas uz vilinājumiem. Rodas sajūta, ka sievietes kļūst par būtnēm bez noteikta vecuma. Jaunākas meitenes izskatās vecākas par saviem gadiem, bet vecākas sievietes - nedabiski svaigas. Tā vietā ir jāceļ sievietes pašnovērtējums - tad arī būsim apmierinātas ne vien ar savu ārējo veidolu, bet arī ar dzīvi kopumā," teic daiļā aktrise. 

Viņa gan reizēm daudzo darbu dēļ pamana noguruma pēdas sejā, taču pret to sievietei ir vienkārša terapija - svaigs gaiss, kvalitatīvs miegs, glāze laba vīna un sarunas ar draudzenēm. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu