Pa Rēzeknes ielām jestri skraidelē nomaldījies sivēns (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Cūkas gads ar jautru notikumu sācies Rēzeknes iedzīvotājiem - tur pa ielām manīts skraidām ruksis. Kā atklāj notikuma aculieciniece, visticamāk, tas bijis nomaldījies mājdzīvnieks.

Aculiecinieki sivēnu iemūžinājuši foto un video. Uzņemtie kadri bijuši tik amizanti, ka sociālajos tīklos pat sākušās diskusijas par to, vai tas patiešām noticis.

Kā portālam "Apollo" atklāj notikuma aculieciniece Sintija, ruksi nudien viņa redzējusi: "Jā, no rīta, kad braucu uz darbu, viņš tur skraidīja."

Sieviete arī atklāj, kas ar sivēnu noticis pēc tam:

"Mana kolēģe viņu paņēma pie sevis uz mājām, bet vēlāk atnāca vīrietis, kurš to meklēja. Ruksītis jau nodots īpašniekam."

Sociālajos tīklos šis notikums izraisījis sajūsmu - vairāki "Facebook" lietotāji norāda, ka jaunais Cūkas gads iesācies atbilstoši tā nosaukumam.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova norāda, ka līdz policijai ziņas par klīstošo sivēnu nonākušas nav.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu