Nelaiķes Žannas Friskes mīļotais izveidojis jaunas attiecības (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūžībā aizgājušās krievu dziedātājas Žannas Friskes civilvīrs un dēla Platona tēvs Dmitrijs Šepeļevs trīs gadus pēc mīļotās nāves ir izveidojis jaunas attiecības.

Kā liecina sociālo tīklu ieraksti, Šepeļevs ir devies atpūtā uz Alpiem kopā ar sievieti vārdā Jekaterina Tulupova. Lai gan par abu attiecībām jau ilgi kļīst baumas, līdz šim abi oficiāli tās nav apstiprinājuši, vien tagad sociālajos tīklos publiskojot fotogrāfijas no identiskām atrašanās vietām un ar vienādiem skatiem.

“Dmitrijs ar Jekaterinu kopā pavada daudz laika. Par viņu romānu kļuva zināms februāra sākumā. Kopumā viņu attiecības ilgst apmēram gadu,” jau vasarā atklāja Šepeļevam tuvs draugs.

Tiek ziņots, ka Šepeļeva jaunā draudzene lieliski saprotas ar viņa un Friskes kopīgo dēlu Platonu, turklāt Tulupovai pašai ir maza meitiņa.

Pēc ilgas cīņas ar smadzeņu vēzi Žanna Friske mūžībā aizgāja 2015. gada 15. jūnijā. Apmēram nedēļu pirms savas nāves Friske pārstājusi atpazīt savu ģimeni, bet pēdējās divas dienas pavadījusi bezsamaņā. Notikuma brīdī Friskes vīrs un dēls atradušies Bulgārijā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Тулупова Екатерина (@tulupova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Тулупова Екатерина (@tulupova) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu