Dzērieni straujai tievēšanai: atbrīvojies no pēcsvētku uzēstajiem kilogramiem

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Veselīgs smūtijs
Veselīgs smūtijs Foto: Pexels

Viena no nepatīkamākajām pēcsvētku lietām ir uzēstie kilogrami. Ko darīt, ja viss apkārt ir tik garšīgs un gardumu ir tik daudz? Par laimi, ar lieko svaru ir iespējams cīnīties, informē Postimees.

Ja tu esi veselīga dzīvesveida piekritēja, tad liekie kilogrami tikpat viegli pazūd, taču ir situācijas, kad sev mazliet jāpalīdz. Viens no labiem veidiem, kā to izdarīt, ir pagatavot diētisku dzērienu.

Detoksa sulas

Šī dzēriena galvenais uzdevums - izvadīt no organisma visu slikto - toksīnus un šlakvielas. Nav svarīgi, ka šīm sulām var būt specifiska garša, svarīgākais ir tas, ko tās spēj paveikt ar liekajiem kilogramiem. Rezultāti būs redzami diezgan ātri. Vairums šādu dzērienu satur arī antioksidantus. Vienas no zināmākajām šādu dzērienu sastāvdaļām ir burkāni un āboli.

» Slavenības, kuras ir pret badošanos un diētām

Dārzeņu sulas

Ideāls variants ir svaigi spiesta kāpostu sula vai smūtijs. Smūtijs pat ir labāks variants, jo tur ir daudz šķiedrvielu, kas veic galveno detoksikācijas uzdevumu. Tieši šķiedrvielas šķeļ taukus.

Augļu sulas

Protams, svaigi spiestas. Īpašu uzmanību vajadzētu pievērst mellenēm, jāņogām, tumšajām vīnogām un bumbieriem. Arī no augļiem var gatavot sajaukumu.

Melna kafija

Jā, šis dzēriens paātrina vielmaiņu, palīdz izvadīt no organisma visu lieko. Galvenais - nepārspīlēt ar daudzumu. Nevajag aizmirst, ka kafijā ir antioksidanti, kas palīdz izvadīt toksīnus. Jāatceras, ka derīga ir tikai melna kafija, bez cukura, piena vai citām piedevām. Pievienot drīkst tikai kanēli.

Zaļā tēja

Visvienkāršākais un nekaitīgākais tievēšanas variants. Zaļā tēja sakārto metabolismu un dedzina taukus. Tā arīdzan mazina apetīti, nemaz nerunājot par smadzeņu darbības uzlabošanos. Zaļā tēja ir vērtīgāka par melno. Svarīgs mirklis - tējai drīkst pievienot tikai citronu un piparmētras. Nekādu cukuru!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu