M.Samoilovs/Gabdulļins sasniedz PK četru zvaigžņu posma pamatsacensības

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Matīss Gabdulļins un Mihails Samoilovs
Matīss Gabdulļins un Mihails Samoilovs Foto: worldtour.2019.fivb.com (FIVB)

Latvijas vīriešu pludmales volejbola duets Mihails Samoilovs/Matīss Gabdulļins ceturtdien Hāgā sasniedza Pasaules tūres četru zvaigžņu posma pamatsacensības.

Kvalifikācijā ar 22.numuru izliktais Latvijas duets vispirms pirmajā kārtā ar rezultātu 2-1 (17:21, 26:24, 17:15) pārspēja Baltkrievijas pāri Aļaksandru Dzjadzkovu/Pāvelu Pjatrušku, kuri bija izlikti ar 11.numuru.

Savukārt atlases otrajā kārtā M.Samoilovs/Gabdulļins ar 2-0 (26:24, 21:19) pieveica francūžus Jusefu Krū/Eduāru Roulendsonu, kuri kvalifikācijā bija izlikti ar sesto numuru.

Vīriešu pamatsacensības sāksies piektdien. Pamatturnīrā vieta garantēta Aleksandram Samoilovam un Jānim Šmēdiņam, kurš atkopies no traumas.

Ssieviešu pamatturnīrā vieta Anastasija Kravčenoka un Alise Lece pirmajā mačā ar 0-2 (18:21, 14:21) piekāpās amerikānietēm Betsijai Flintai/Emīlijai Dejai, kuras saņēmušas 11.numuru.

Latvijas pāris, kas izlikts ar 22.numuru, nākamajā mačā ceturtdien tiksies ar "wild card" jeb rīkotāju īpašo ielūgumu saņēmušajām nīderlandietēm Jolīnu Sinnemu/Lauru Blūmu, kuras turnīrā izliktas ar 27.numuru un arī cieta zaudējumu pirmajā spēlē. Dueļa uzvarētājas iekļūs izslēgšanas turnīrā.

Pirms tam trešdien Tīna Graudiņa/Jana Jaudzema veselības likstu dēļ izstājās no kvalifikācijas pirmās kārtas.

Pērn turnīrā Hāgā uzvarēja Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, kuri gan šoreiz uz šo posmu nav devušies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu