Aļona Ostapenko aizrāvusies ar kādu interesantu hobiju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas tenisa zvaigznei Aļonai Ostapenko traumas dēļ sezonas izskaņā nācās izmantot pretsāpju līdzekļus, kā arī pēc dažiem mačiem tenisiste neesot spējusi pat pakustināt roku. Atveseļošanās periodā Ostapenko iesaistījās dažādās aktivitātēs, par ko vairāk sarunā ar "Vakara Ziņām" atklāj viņas mamma, trenere Jeļena Jakovļeva.

Kā noskaidrots, tenisa zvaigzne brīvo laiku aizpildījusi ar spāņu valodas apguvi un sporta dejām. 

"Traumas nekad nevar paredzēt. Un, ja tās ir, nekad nezini, kā rīkoties. Bija skaidrs, ka viņa ilgi nedrīkst spēlēt, tādēļ parādījās arī daudz brīva laika. Kad laiks atbrīvojās, Aļona sāka mācīties spāņu valodu un sāka apmeklēt iemīļotās sporta dejas. Morāli šīs nodarbes Aļonai palīdzēja justies veselākai un pozitīvākai. Pēdējos divus gadus viņas dzīvē bijis diezgan daudz tenisa. Un tagad parādījās citi cilvēki un vide, kas, protams, palīdzēja nedomāt par roku un traumu. Saprotot, ka var dzīvot arī citādi, viņai palika vieglāk. Citas nodarbes radīja patīkamas pārmaiņas," stāsta sportistes mamma. 

Tagad gan Ostapenko ir jau atgriezusies turnīros un aizvada jauno Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules tūres sezonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Ostapenko (@jelena.ostapenko) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Ostapenko (@jelena.ostapenko) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Ostapenko (@jelena.ostapenko) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu