Iemīļotā aktrise Zane Jančevska iekļuvusi negadījumā uz lielceļa (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zane Jančevska
Zane Jančevska Foto: Ieva Lūka/LETA

Latviešu Nacionālā teātra dziedošā aktrise Zane Jančevska, kura pazīstama ar galvenajām lomām filmās "Vilkaču mantiniece" un "Aija", sociālajos tīklos atklāja, ka 2. janvārī, kad Latvijā plosījās sniegputenis, iekļuvusi ceļu satiksmes negadījumā. 

Aktrise vēstīja, ka negadījums noticis ceļa posmā starp Kuldīgu un Kabili, kad mašīna paslīdējusi, noskrējusi no ceļa un iestigusi kupenā. Jančevska gan priecājas, ka negadījums norisinājies "mīksti, lēni un līgani" un beidzies vien ar "sniega bumbuļiem zābakos". 

Ierakstā aktrise pateicās vairākiem cilvēkiem, kuri, ieraugot notikušo, nebrauca prom, bet kailām rokām šķūrēja sniegu, mēģinot iestigušo automašīnu izvilkt no kupenas.

Kā atzīst Jančevska, smieklīgākais šajā stāstā esot fakts, ka viņa braukusi pa to ceļu tādēļ, ka turpceļā redzējusi, ka tas tiek nopietni un godīgi tīrīts.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu