Leģendārajai radio balsij Sandrai Glāzupai nācies šķirties no štata vietas Latvijas Radio (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc 40 Latvijas Radio (LR) Ziņu dienestā aizvadītiem gadiem no klausītājiem šķiras leģendārā ziņu redaktore un radiobalss Sandra Glāzupa. Pēdējā darba diena Glāzupai LR būs 18. janvārī.

Latvijas Radio pārstāve Indra Zomerovska informē, ka šādas pārmaiņas saistītas ar paaudžu nomaiņu: "Mūsu ilggadējās kolēģes vietā nāks Latvijas Radio 5 - pieci.lv ziņu redaktors Matīss Rutks."

Portālam "Apollo" Sandra Glāzupa atklāj, ka viņa Latvijas Radio būs dzirdama arī turpmāk, vien retāk, jo sadarbība tiks turpināta uz ārštata autora līguma pamata.

Glāzupa atzīst, ka šis notikums neesot nekāda traģēdija: "Es par šo visu nepārdzīvoju, man tikai sākumā bija pārsteiguma moments."

Radio pārstāve norāda: "Latvijas Radio ir pateicīgs par Glāzupas kundzes ilggadīgo, profesionālo un krāšņo klātbūtni - Sandras balss ir bijusi brīnišķīga radio vizītkarte daudzu gadu garumā."

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu