Liene Ušakova dalās ar sirdi plosošu paziņojumu un pārdomām par savu dzīvi (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par vienu no pērn apspriestākajiem skandāliem kļuva dziedātājas un radio balss Lienes Ušakovas stāsts par kādu donžuānu, kurš izmantojis jau vairāk nekā 500 sievietes krāpnieciskiem nolūkiem. Tagad, kad skandāls ir norimis, sieviete dalījās dziļi personīgās pārdomās par savu dzīvi.

Kā sociālajos tīklos rakstīja Ušakova, viņai vienmēr šķitis, ka nav piedzimusi īstajā laikā un nav iederējusies citu vidū.

"Cik daudzi no jums zina par manām mūžīgajām mākslinieces depresijām un nebeidzamo cīņu par skaistumu? Es mēģinu turēt savu dzīvi grožos. Dēvēju to par balansu."

"Sitos nost sporta zālē, jo mīlu ēdienu. Nesmēķēju un ar alkoholu neaizraujos, jo baidos, ka tas var iedragāt manu ārējo izskatu, uz ko esmu tā ieciklējusies, lai gan citādi droši vien mana dzīve būtu pilnīgs rokenrols. 

Cik ļoti mīlu idealizēt katru vīrieti savā ceļā! Ne tikai vīriešus... Cilvēkus! Es ticu, ka cilvēki ir labi! Vēlos radīt mākslu, bet tajā pašā laikā nejūtos gatava dziedāt savas dziesmas. Reizēm ir tik grūti... Jūs nespējat pat iedomāties. Daudz esmu domājusi, kādēļ personāži, ko par mūziķiem būtu grūti nosaukt, tiek tālāk konkursu atlasēs. Vai sūdīgiem aktieriem, kuriem tiek labas lomas," rakstīja mūziķe.

Pie video, kurā viņa dzied, Ušakova norādīja, ka nav apmierināta ar mūsdienu mūziku, kura ir piepildīta vien ar "rupjībām", jo viņa būs tā, kas dziedās par "mīlestību un visu sāpju jūru, kas tai seko". 

"Būšu tā, kas ticēs mīlestībai arī pēc 550. reizes - kad kāds būs pret tevi noslaucījis kājas. Man ir pilnīgi pie vienas vietas, ko par mani domā žūrijas locekļi vai interneta komentētāji. Šie ir ļaudis, kas mani nepazīst ne druskas. Viņi vienmēr redzējuši tikai to, ko vēlas redzēt, un vienmēr būs gudrāki par tevi pašu. Vienmēr esmu zinājusi, ka mani gaida lielas lietas."

"Es lauzīšu celmus un sirdi neskaitāmas reizes, vēl tikpat iemīlēšos, bet es paveikšu lielas lietas. Es noteikti atstāšu kaut ko pēc sevis. Tā ir mana pārliecība! Pat tad, ja tā būs tikai viena dziesma. Agrāk vai vēlāk šo dziesmu dziedāsiet jūs un vēlāk jūsu bērni un mazbērni. Pieminiet manus vārdus! Nemaz nebrīnīšos, ja man būs jāizbraukā vēl puse pasaules konkursu, lai tiktu pie kārotā un kārtīgi norūdītos. Tas nekas! Manis pēc šis "gara darbs" var iešauties prātā un tapt arī sirmā vecumā. Pieredze ir svarīga. Es ticu Dievam un visiem kosmiskajiem spēkiem. 

Esmu brīnišķīga māksliniece, esmu labs cilvēks un man viss būs kārtībā! Dieviņš nav mazais bērns... Katram un visam savs laiks un vieta!" savu stāstu nobeidza Ušakova. 

 

Vakar biju uz lady gagu, shodien uz Bohemian Rhapsody. Vakars paiet dungujot lidzi queen dziesmam. ((Diezgan logjisks vakara noslegums... lol) Citadi es jau sen guletu lacha miega . man vnm ir licies ,ka neesmu dzimusi istaja laika . Ka neesmu isti iederejusies . Visi tie ljaudis ,kas velas but tavi “draugi”,lai gan vinjiem ir dzilji pie pakaljas ka tu patiesiba juties . Cik daudzi no Jums zin’ par manam muzhigajam makslinieces depresijam un nebeidzamo cinju par skaistumu? Es megjinu turet savu dzivi grozhos. Deveju to par balansu. Sitos nost sporta zale ,jo es milu edienu! Nesmekjeju un ar alko neaizraujos ,jo baidos,ka tas varetu iedragat manu arejo izskatu , uz ko esmu ta ieciklejusies,lai gan citadi droshi vien mana dzive butu pilnigs rokenrols ! Cik ljoti milu idealizet katru virieti sava celja ! Da ne tikai virieshus... Cilvekus !!!! Es ticu,ka cilveki ir labi ! (Pieverot acis uz visu to h****,kas notiek apkart) Velos radit makslu ,bet taja pat laika nejutos gatava dziedat savas dziesmas . Reizem ir tik faking gruti ... Jus nespejat pat iedomaties . Daudz esmu domajusi kadelj personazhi ko par muzikjjem butu gruti nosaukt, tiek talak konkursu atlases ... Vai sudigiem aktieriem tiek labas lomas Un tml )) Kadelj arvien popularakas top dziesmas ,kas sastav no 2 rindinjam un tekstiem par kucem un naudu. (Tas ta piem.)) Sorry not sorry, Tas viss protams ir miligi, ari es klausos shis dziesmas kkur kluba ,apmeklejot gym ,bet vai tas bus kkas tads ,kas paliks pec musu aizieshanas ? Vai to deves par legjendaru ? Vai maz atceresies pec 2 gadiem? Nez vai. Es iespejams esmu vecmodiga shaja sakara ,bet es velos piederet pie ta barinja ,kas dziedas vecas ,sirdi plososhas dziesmas par milestibu un saceres vel citas vieta ...Par loviti un visu sapju juru,kas seko pec tas. Bushu ta,kas tices milestibai ari pec 550 x -kad kads pret tevi bus noslaucijis kajas . Man ir pilnigi pie vienas vietas ko doma zhurijas loceklji vai komentetaji interneta. Shie ljaudis ,kas mani nepazist ne druskas . Vinji vnm redzes tikai to ko velesies redzet un vnm bus gudraki par tevi pashu ! Es vnm esmu zinajusi ,ka mani gaida lielas lietas . Es lauzishu celmus n sirdi neskaitamas reizes ,vel tik pat iemileshos ,bet es paveikshu lielas lietas . Es noteikti atstashu kko pec sevis ! Ta ir mana parlieciba ! ((Pat tad ja ta bus tikai viena dziesma.... agrak vai velak sho dziesmu dziedasiet Jus un Velak Jusu berni un mazberni... Pieminiet manus vardus ! Ak, jaa ! Un man nedeg’ )) Nemaz nebrinishos ja man bus jaizbrauka vel puse pasaules konkursu ,lai tiktu pie karota un kartigi noruditos . Tas nekas ! manis pec shis ”gara darbs “ var ieshauties prata un tapt ari sirma vecuma . Pieredze ir svariga . Es ticu Dievam un kosmiskajiem spekiem. Esmu brinishkjiga maksliniece , esmu labs cilveks un man viss bus kartiba ! Dievinjsh nav mazais berns ...katram un visam savs laiks n vieta ! P.s. Filmas abas labas ! ((No sirds iesaku noskatities ! )) Saldu dusu! #Queen #Bohemianrhapsody #love #inspo

Posted by Lena Usakova on Ceturtdiena, 2019. gada 3. janvāris
Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu