Džastins Bībers izrotājis seju ar tetovējumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

​24 gadus vecais kanādietis, tīņu elks, tetovējumiem klātais dziedātājs Džastins Bībers 2018. gadā spēris drosmīgu soli, virs savas labās uzacs iemūžinot vārdu “grace” (tulkojumā no angļu valodas - “žēlastība”).

Fani par šo tetovējumu uzzinājuši vien pēc apmēram diviem mēnešiem, kad foto ar savu darbu publiskojis Bībera tetovētājs Džonatans "JonBoy" Valena, kavējoties atmiņās par aizvadīto gadu.

“2018. gads man bija ļoti darbīgs. Gan tetovējot, gan strādājot ar savu iekšējo pasauli, kurai nebiju cerējis stāties pretī. Tik daudzas reizes gribēju padoties un lūdzu dievam mani ņemt atpakaļ. Bet tad es atceros, ka mana sūtība uz šīs pasaules ir cilvēki, kā jūs, kuri vēlas, lai es viņus tetovēju, kas dalās ar saviem pārdzīvojumiem, bažām, sāpēm par zaudētajiem mīļajiem, atmiņām un uzvarām caur šiem tetovējumiem,” rakstīja Valena.

Minētais tetovēšanas mākslinieks ir vairāku dziedātāja tetovējumu autors.

Kā jau ziņots, Bībers vasarā salalaulājies ar 22 gadus veco amerikāņu modeli Heiliju Boldvinu, kuru žurnāls “Maxim” 2017. gadā atzina par pasaulē seksīgāko sievieti.

Pāris pasaulei par priecīgo notikumu paziņoja vien novembrī - daiļava pārsteidza fanus, savu vārdu sociālajā tīklā “Instagram” nomainot uz Heilija Bībere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

very thankful ❤️

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Savukārt Bībers savienību apstiprināja, “Instagram” ievietojot bildi ar komentāru “Mana sieva ir brīnišķīga”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My wife is awesome

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu