Ķīpsalā sācies garšas un aromātu maratons "Riga Craft Beer Weekend"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ķīpsalā sācies garšas un aromātu maratons "Riga Craft Beer Weekend"
Foto: Ķīpsalā sācies garšas un aromātu maratons "Riga Craft Beer Weekend" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Meistaralus festivāls Riga Craft Beer Weekend, kas ir pirmais šā gada craft beer weekend pasākums visā pasaulē un vērienīgākais Ziemeļeiropā, iet vaļā! 

Šovakar tika vērtas Ķīpsalas izstāžu centra durvis, lai īsteniem alus cienītājiem, baudītājiem un pazinējiem, kā arī tiem, kuri plašo meistaralus pasauli tikai tagad sāks iepazīt, sniegtu iespēju nobaudīt pārsteidzošas, daudzkrāsainas, aizraujošas un arī neticamas meistaralus garšas no visas pasaules.

Ķīpsalā par muzikālo fonu un aktuālām intervijām rūpējas Beer FM, bet meistaralus darītāji ir apsolījušies atklāt arī vismaz dažus no saviem noslēpumiem īsteni garda alus darīšanā.

Garšas maratons Ķīpsalā turpināsies rīt, 05.01. pulksten 15.00, kad papildus meistaralus daudzveidībai neiztrūks arī prezentācijas, meistarklases un lielisks koncerts no košās pašmāju turbofolka grupas Oranžās brīvdienas,” informē Riga Craft Beer Weekend organizators, kurš ikvienam novēl, lai 2019. gada pirmā nedēļas nogale ir fantastiskiem atklājumiem bagāta.


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu