Iespējams, pret pazudušo regbija spēlētāju Dāvi Pērkonu pastrādāts noziegums (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Perkons
Dāvis Perkons Foto: facebook.com

Jau otro nedēļu policisti meklē bezvēsts pazudušo 28 gadu veco Latvijas regbija izlases spēlētāju Dāvi Pērkonu, kurš pazuda 23. decembrī un pēdējo reizi tika manīts Olainē – netālu no savas dzīvesvietas, vēsta LNT raidījums Degpunktā

Meklējumos iesaistījušies arī brīvprātīgie, radi, draugi un zemessargi. Ir ieguldīts milzīgs darbs un resursi, bet cilvēks joprojām nav atrasts.

Tuvinieku sniegtā informācija liecina, ka 22. decembra vakarā sportists ciemojās pie kāda drauga Rīgā, Ķengaraga mikrorajonā. Nākamajā dienā ap plkst. 14 Dāvis aizbrauca no drauga mājas Olaines virzienā.

24. decembrī, nesaņemot no dēla nekādu ziņu, Dāvja tēvs vērsās Olaines policijas iecirknī ar lūgumu uzsākt meklējumus.

Jau sestdienas vakarā aptuveni divu kilometru attālumā no Dāvja dzīvesvietas atrasta viņa automašīna, kas tikusi novietota pie apmales, pie kāda daudzdzīvokļu nama. Pagaidām nav skaidrs, kādēļ spēkrats atstāts praktiski pretējā Olaines pusē – tālu no vīrieša mājām, bet šis ir tikai viens no vairākiem jautājumiem.

»Turpinās pazudušā sportista Dāvja Pērkona meklēšana; policija atkārtoti lūdz palīdzību

Pagaidām likumsargi neatklāj, kuras versijas par mistisko vīrieša pazušanu ir izslēgtas un pie kurām tiek pastiprināti strādāts. Policisti apgalvo, ka katra ienākošā informācija par iespējamajām vietām, kur meklējams Dāvis, nepaliek bez ievērības.

Foto: Dāvja Pērkona meklēšana Olainē

Pie šīs mīklainās lietas aktīvi strādā arī brīvprātīgie no organizācijas Bezvests.lv. Biedrības pārstāvji 25. decembrī organizējuši plašu meklēšanu Olaines pusē.

Arī Bezvests.lv pārstāvji nevar sniegt komentārus par iespējamajām notikušā versijām. Bet, ņemot vērā, ka tuvākās teritorijas vairākkārt ir pārbaudītas, var pieļaut, ka vīrietis bija pārsēdies kādā citā automašīnā un devies uz citu pilsētu vai ciematu.

Policija aicina neklusēt, ja jūsu rīcībā ir aktuāla informācija saistībā ar Dāvja Pērkona iespējamo atrašanās vietu. Ja jums ir vērtīgas ziņas, zvaniet likumsargiem pa tālruni 110 vai vērsieties tuvākajā policijas iecirknī.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu