Partija "Progresīvie" nodibina Rīgas nodaļu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Partija "Progresīvie" dibina Rīgas nodaļu
Partija "Progresīvie" dibina Rīgas nodaļu Foto: publicitātes

Politiskā partija "Progresīvie" nodibināja Rīgas nodaļu, lai pievērstu lielāku uzmanību politiskajām norisēm galvaspilsētā, aģentūru LETA informēja partijā.

Par Rīgas nodaļas vadītāju tika ievēlēts partijas valdes loceklis Mārtiņš Kossovičs, par valdes locekļiem - Ilona Turkovska, Mihails Simvulidi un Filips Veckalns.

Politiskā spēka Rīgas nodaļa pieprasa galvaspilsētas mēram Nilam Ušakovam (S) nekavējoties uzņemties politisko atbildību par korupcijas aizdomām pašvaldības uzņēmumā "Rīgas satiksme" un atkāpties no pašvaldības vadītāja amata. Partijas arī pieprasa, lai Rīgas domes vadība pašvaldības uzņēmumu pārvaldē iesaistītu arī opozīcijas partijas un sabiedriskās organizācijas.

Kossovičs uzskata, ka viņa pārstāvētais poliskais spēks top par visreālāko sāncensi "Saskaņai".

Savukārt partijas priekšsēdētājs Roberts Putnis uzsver, ka Rīgas nodaļas izveide apliecina partijas straujo izaugsmi. Partijai ir reģionālās nodaļas Aizputē, Jelgavā, Jūrmalā un Mārupē, kurām nesen pievienojās nodaļa Liepājā un Briselē.

"Progresīvie" nav pārstāvēti Rīgas domē, bet pērn notikušajās Saeimas vēlēšanās guva 2,61% vēlētāju atbalstu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu