Bļugeram vārtu guvums "Penguins" komandas zaudējumā AHL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins (Facebook)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers sestdien guva vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, bet neglāba Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" komandu no zaudējuma.

"Penguins" hokejisti mājās ar 3:5 (1:0, 0:3, 2:2) piekāpās Milvoki "Admirals" vienībai.

Bļugers vārtus guva trešā perioda sestajā minūtē, kad panāca 3:4. Viņš šajā mačā divas reizes meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Latvijas hokejists šosezon 38 spēlēs guvis 16 vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēles, būdams vienības rezultatīvākais hokejists.

Tikmēr citā mačā uzvaru izcīnīja Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket", kas savu skatītāju priekšā ar 2:1 (0:1, 1:0, 1:0) pārspēja Ročesteras "Americans" hokejistus.

Jevpalovs šajā cīņā izpildīja vienu metienu pa vārtiem un tika pie pozitīvas lietderības +1. Viņš šosezon 36 spēlēs guvis septiņus vārtus un veicis četras rezultatīvas piespēles.

Sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" sastāvā debiju planētās spēcīgākajā līgā piedzīvoja latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Tikmēr viņa pārstāvētā AHL komanda Belevilas "Senators" sestdien mājās ar 3:6 (2:2, 0:2, 1:2) piekāpās Šarlotas "Checkers" hokejistiem.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā ceturtajā vietā ar 41 punktu 38 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur astotā ar 32 punktiem 35 mačos ir Hēršijas "Bears", kuru pārstāv aizsargs Kristofers Bindulis.

Savukārt Ziemeļu divīzijas ceturtajā vietā ar 39 punktiem 34 cīņās atrodas vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", kamēr sestā ar 36 punktiem 37 spēlēs ir Lavālas "Rocket", bet 34 punktus 38 cīņās iekrājusi Belevilas "Senators".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu