"Sabres" bez savainotā Girgensona cieš zaudējumu NHL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Patrīss Beržerons un Džefs Skiners
Patrīss Beržerons un Džefs Skiners Foto: Reuters/ScanPix

Nespēlējot savainotajam latviešu uzbrucējam Zemgum Girgensonam, Bufalo "Sabres" komanda sestdien cieta zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā.

"Sabres" viesos ar rezultātu 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) piekāpās Bostonas "Bruins" hokejistiem, ciešot septīto zaudējumu pēdējās desmit spēlēs.

"Bruins" komandā pirmajā periodā precīzi meta Kriss Vāgners, bet otrajā trešdaļā ar vārtu guvumu izcēlās Deivids Bakess. Nepilnas trīs minūtes pirms pamatlaika beigām somu aizsargs Rasmuss Ristolainens vienus vārtus atguva, bet tas neglāba "Sabres" komandu no zaudējuma.

"Viņi labi pildīja savu spēles plānu, kuram bija grūti pretoties. Mums vajadzēja saprast, ka nebūs viegli visas 60 minūtes. Nespējām izveidot pietiekami daudz momentu," pēc mača pauda Ristolainens.

Girgensons izlaida ceturto maču pēc kārtas, bet "Sabres" kapteinis Džeks Aikels nepiedalījās otrajā mačā pēc kārtas. Abi hokejisti guvuši ķermeņa augšdaļas savainojumus.

Girgensons pašlaik guvis ķermeņa augšdaļas savainojumu, kas viņam varētu liegt spēlēt pat vairākas nedēļas. Viņš šajā sezonā 35 spēlēs guvis trīs vārtus, veicis piecas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -2

"Sabres" komandai šoruden bija desmit uzvaru sērija, kas ir atkārtots kluba rekords, kas vienībai uz laiku ļāva izvirzīties pat NHL kopvērtējuma vadībā.

"Sabres" ar 50 punktiem 42 spēlēs ieņem astoto pozīciju Austrumu konferencē, kamēr "Bruins" ar 52 punktiem ir piektajā vietā.

Bufalo komanda nākamo spēli aizvadīs otrdien, kad savā laukumā uzņems Ņūdžersijas "Devils".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu