Tēvam par bērnu pēršanu un likšanu ēst sinepjmaizes piespriež nosacītu cietumsodu (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: AFP / Scanpix

Zemgales rajona tiesa Jelgavā piespriedusi pusgadu ilgu nosacītu cietumsodu kādam vīrietim, kurš notiesāts par to, ka regulāri ar siksnu pēris savus bērnus, kā arī licis viņiem ēst maizi ar sinepēm un veicis citas fiziski un emocionāli vardarbīgas darbības, liecina publiski pieejamais anonimizētais tiesas spriedums.

Tajā norādīts, ka vīrietis ne mazāk kā reizi nedēļā ar siksnu pēris abus ģimenē augošos mazgadīgos dēlus, no kuriem viens nav viņa bioloģiskais bērns, lamājis tos ar rupjiem vārdiem, kā arī licis viņiem ēst maizi ar sinepēm.

Tāpat vīrietis lamājis un bijis vardarbīgs arī pret savu dzīvesbiedri. Spriedumā arī izceltas vairākas emocionālās vardarbības epizodes pret dzīvesbiedres dēlu.

Vīrietis savu vainu izdarītajā atzina un pauda nožēlu, kā arī noslēdza vienošanos ar prokuroru par sev piemērojamo sodu. Spriedumā arī norādīts, ka vīrieša apgādībā kopumā ir četras nepilngadīgas personas, bet pats vīrietis strādā Vācijā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu