Timma atgriežas laukumā ar 17 gūtiem punktiem Grieķijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: EPA/Scanpix

Latviešu basketbolists Jānis Timma svētdien pēc divu maču izlaišanas atgriezās laukumā un guva 17 punktus Grieķijas čempionāta spēlē, kaldinādams viņa un Jāņa Strēlnieka pārstāvētās Pirejas "Olympiakos" komandas uzvaru.

"Olympiakos" savā laukumā ar rezultātu 101:75 (25:21, 27:18, 22:17, 27:19) pārspēja Atēnu AEK basketbolistus.

Timma šajā duelī laukumā pavadīja 24 minūtes un 15 sekundes, kuru laikā realizēja savu vienīgo divpunktu metienu un piecus no astoņiem tālmetieniem.

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, pieļāva vienu kļūdu, trīs reizes pārkāpa noteikumus un izprovocēja divas piezīmes.

Tikmēr Strēlnieks ar 17 minūtēs un trīs sekundēs guva astoņus punktus, realizēdams divus no četriem divpunktu metieniem, vienu no diviem tālmetieniem un savu vienīgo soda metienu.

Viņš arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, veica piecas rezultatīvas piespēles, vienu reizi kļūdījās, pārtvēra divas bumbas, divas reizes pārkāpa noteikumus un izprovocēja vienu piezīmi.

Timma, kurš pagājušajās nedēļā guva rokas savainojumu, ar 17 punktiem bija mača rezultatīvākais spēlētājs.

Savukārt Rolands Freimanis svētdien guva 11 punktus, bet viņa pārstāvētā Lemnosas "Ifaistos" komanda viesos ar 54:65 (20:26, 6:16, 17:14, 11:9) piekāpās Saloniku "Aris" vienībai.

Freimanis šajā duelī nospēlēja 23 minūtes un 42 sekundes, kuru laikā realizēja divus no četriem divpunktu metieniem, divus no pieciem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, trīs reizes kļūdījās, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, iekrāja trīs piezīmes un izprovocēja divus noteikumu pārkāpumus.

Turnīra kopvērtējuma vadībā ar 11 uzvarām 11 spēlēs atrodas Atēnu "Panathinaikos Opap", kam ar 11 panākumiem 12 mačos seko Pirejas "Olympiakos" komanda. Savukārt Lemnosas "Ifaistos" ar sešām uzvarām atrodas astotajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu