Par pašmāju interneta hitu kļūst Reiņa Sējāna komiskās "atvadas no Ziemassvētkiem"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gan Ziemassvētki, gan Jaunais gads ir aiz muguras, tādēļ ikviena cilvēka mājās ir pienācis laiks atbrīvoties no Ziemassvētku eglītes. Kā to izdarīt pēc iespējas komiskāk, demonstrēja mūziķis Reinis Sējāns.
 

Sējāns vienmēr ir priecējis cilvēkus ar dažādām komiskām un jautrām izdarībām, taču viņa jaunākais sociālajos tīklos publicētais video ir kļuvis par īstu pašmāju interneta hitu. Tajā viņš pie zemes piesit Ziemassvētku eglīti, tādējādi no koka nokratot visas skujas.

Video jau ir paspējis izpelnīties gandrīz trīs tūkstošus "patīk" sirsniņu, kā arī komentārus, kuros cilvēki nespēj beigt uzjautrināties par interesanto skatu.

"Šis ir vislabākais Ziemassvētku video, ko es jebkad esmu redzējusi!", "Tikko pēkšņi apzinājos lielo plusu tajā apstāklī, ka man šogad nebija eglītes! Paldies!", "Putekļusūcējam būs ko darīt!" - šie bija tikai daži pie video lasāmie komentāri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu