"Esam laba komanda!" Andris Kivičs par kopīgo sportošanu ar Lieni Skulmi (11)

Ekskluzīvi Apollo
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķis Andris Kivičs portālam Apollo pastāstīja, ka nedēļas nogalē ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi nodevies vairākām sportiskām aktivitātēm, norādot, ka pāris turpinās kopīgi sportot arī turpmāk.

Kivičs ar Skulmi devās uz tenisa treniņu, par savām gaitām sekotājus informējot arī sociālajos tīklos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

"Liene man pajautāja, vai es nevēlos ar viņu aiziet uzspēlēt tenisu, jo viņa tajā ir trenējusies un piedalījusies mačos, turklāt mums tuvu dzīvesvietai ir Baldones tenisa korti. Savukārt es šajos Baldones tenisa kortos bērnībā vai pusaudža gados ar mammu gāju spēlēt tenisu, līdz ar to kaut kādas iemaņas man bija. Tā nu viņa mani pierunāja iet uz īstu treniņu pie treneres," atklāja Kivičs.

Vīrietis lepojās, ka viņa mīļotā tenisu spēlē kā īsta profesionāle - viņai pat soma esot kā pasaulē slavenajai tenisistei Serēnai Viljamsai. "Treniņa beigās spēlējām dubultspēles pret citu pāri un vinnējām divus mačus. Es biju šokā, cik Liene labi spēlē, savukārt viņa bija šokā, ka arī es māku labi spēlēt!"

Kivičs ir priecīgs, ka ar mīļoto ir atradis jaunu aizraušanos, kā arī neplāno no tās atteikties.

"Mums vienkārši ir jauns kopējs hobijs, par kura eksistenci es nemūžam nebūtu nojautis! Jo sajūtas ir neaprakstāmas - kad mēs stāvējām pārī pret citu pāri. Sapratām, ka esam laba komanda un kopā vajag sportot arī turpmāk!" stāsta Kivičs.

Pāris nedēļas nogalē devās arī uz slidotavu un Dzegužkalnu, kur kopā ar Lienes meitām izbaudīja ziemas priekus, ar ragaviņām laižoties lejā no kalna.

Atgādinām, ka Kivičs par attiecībām ar sabiedrības dāmu un žurnālisti Lieni Skulmi paziņoja šā gada decembrī - mēnesi pēc kopīgās tējas dzeršanas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liene Skulme ? (@lieneskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu