Makgregors: Gribu cīnīties ar Nasukavu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AP/LETA

Skandalozais īru cīkstonis Konors Makgregors paudis vēlmi cīnīties ar japāņu MMA cīkstoni Tenšinu Nasukavu, kurš aizvadītā gada izskaņā boksa ringā piekāpās amerikānietim Floidam Meivezeram junioram. 

Savā "Twitter" profilā īru cīkstonis paudis vēlmi cīnīties ar Nasukavu. Makgregors aicinājis, lai šī cīņa tiktu noorganizēta nekavējoties.

"Gribu doties uz Tokiju un cīnīties ar Nasukavu pēc MMA noteikumiem. Līdz vasarai, lūdzu, noorganizējiet šo cīņu. Ar cieņu, čempions," raksta Makgregors.

Japānis Nasukava aizvadīta gada izskaņā aizvadīja paraugcīņu ar slaveno bokseri Meivezeru. Abu sportistu duelis pēc boksa noteikumiem notika Japānā, tomēr tas norisinājās bez lielas intrigas, jo jau pirmajā raundā Meivezers trīs reizes noguldīja krietni jaunāko Nasukavu uz ringa grīdas, bet pēcāk guva uzvaru ar tehnisko nokautu, jo japāņa treneris nolēma dueli pārtraukt.

Galerija: Boksa paraugcīņa: Floids Meivezers - Tenšins Nasukava

Amerikānis šajā divcīņā bija arī četrus kilogramus smagāks par savu pretinieku.

Abu sportistu duelis bija kā paraugcīņa, tāpēc tajā nebija tiesnešu. Maksimālais dueļa ilgums varēja būt trīs raundi pa trim minūtēm. Uzvaras gūšanai vajadzēja tikt pie tīra nokauta vai tehniskā nokauta.

Tikai 20 gadus vecais japānis karjerā aizvadījis 27 cīņas kikboksā (21 nokauts), visās izcīnot uzvaru. Savukārt Makgregors MMA karjerā aizvadījis 25 cīņās, kurās izcīnījis 21 uzvaru. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu