Nemaz nemēģini! UFC cīkstone smagi piekauj laupītāju (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
UFC cīkstone Poļjana Viana.
UFC cīkstone Poļjana Viana. Foto: https://www.instagram.com/polyanaviana/

UFC cīkstone Poļjana Viana pagājušajā nedēļā piekāva laupītāju, kurš Riodežaneiro ielās centās atņemt viņai mobilo telefonu. Sportiste spējusi sevi aizstāvēt un pamatīgi pārmācījusi laupītāju, vēsta portāls mmajunkie.com

Incidents notika ap astoņiem vakarā. Viana gaidīja pie savas daudzdzīvokļu mājas Riodežaneiro piebraucam "Uber" taksometru. 

"Kad viņš pamanīja, ka ieraudzīju viņu stāvam man ļoti tuvu, uzreiz apsēdās blakus. Prasīja man, cik ir pulkstens. Pateicu, bet viņš nedevās prom. Pēc tam viņš man pieprasīja, lai atdodu savu telefonu," stāsta Viana.

Laupītājs arī esot draudējis, sakot, ka ir bruņots. Viņš teica: "Atdot man savu telefonu, pat nemēģini pretoties, jo esmu bruņots," notikumu atminas sportiste. 

Sportiste reaģējusi nekavējoties, piecēlusies un divreiz iesitusi laupītājam. Pēc tam viņa viņam arī iespēra, zaglis nokritis zemē. Taču tas nebija viss, jo cīkstone izmantoja žņaugšanas tvērienu no aizmugures. Tad Viana izsaukusi policiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toda honra e toda glória ao Senhor! ❤?

A post shared by Polyana Viana (Dama de Ferro) (@polyanaviana) on

UFC prezidents Dena Vaits vēlāk "Instagram" publicējis foto, kurā redzams laupītājs pēc incidenta ar Vianu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu