Vai vecums ir tikai skaitlis? 24 gadus veca "Youtube" zvaigzne bildinājusi savu 61 gadu veco draudzeni (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai gan liela vecuma starpība, kā arī viendzimuma pāru attiecības mūsdienas vairs nav pārsteigums, kāda "Youtube" zvaigzne, dziedātāja Jūlija Zelga, savus fanus ar to tomēr samulsinājusi.

Meitene nolēmusi bildināt savu draudzeni, kura ir par viņu 37 gadus vecāka. Pāris saderinājās pirms trīs nedēļām, un Jūlija ievietoja bildināšanas video savā "Youtube" kanālā, kam seko vairāk nekā 156 tūkstoši "Youtube" lietotāju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love of my life ♥️

A post shared by Julia Zelg (@juliazelg) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Zelg (@juliazelg) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Zelg (@juliazelg) on

Abu sieviešu attiecības ilgst vien dažus mēnešus, taču Jūlija jau paspējusi ar draudzeni iepazīstināt savu mammu, kā arī abas uzsākušas kopdzīvi.

Pie video zvaigznes fani dalījušies ar pārdomām - daudzi ir neizpratnē par to, kāpēc jauna sieviete, kurai ir tik daudz iespēju dzīvē, vēlas precēties ar vecāku sievieti, kura varētu būt arī viņas vecmāmiņa. Citi šādu soli atbalsta un norāda, ka galvenais ir mīlestība.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu